Αμετανόητος ο Ψινάκης! Το τουπέ στο συμβούλιο του Μαραθώνα και η ατάκα φωτιά!

Και όμως το είπε!

Αμετανόητος ο Ψινάκης! Το τουπέ στο συμβούλιο του Μαραθώνα και η ατάκα φωτιά!

Αποφασισμένος να μην παραδώσει τον δημαρχιακό θώκο εμφανίστηκε ο Ηλίας Ψινάκης στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα, 35 ημέρες μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Ο δήμαρχος, που έχει δεχθεί καταιγισμό πυρών για τους χειρισμούς του τη μοιραία ημέρα, επανέλαβε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί ούτε να καταθέσει τα όπλα! Διαβάστε παρακάτω...

«Παραίτηση από τι; Από το να πολεμάς παραίτηση; Αυτό δεν είναι δειλία; Ή ενοχή ή δειλία;» τόνισε ο κ. Ψινάκης και έσπευσε να συμπληρώσει ότι ο ίδιος ούτε ένοχος είναι ούτε δειλός υπήρξε ποτέ!

Δείτε ακόμη: Αγγελική Νικολούλη: Σπάνια εμφάνιση με μαγιό και... βατραχοπέδιλα!


Μάλιστα, απαντώντας σε όσους τον κατηγόρησαν ότι τις κρίσιμες ώρες που ο πύρινος όλεθρος κάλυπτε την περιοχή εκείνος ήταν εξαφανισμένος, έκανε λόγο για συκοφαντίες. «Οι άνθρωποι που κατέθεσαν από την πρώτη στιγμή την ψυχή τους ξέρουν πολύ καλά και πού ήμουν και πού είμαστε και ποιοι είμαστε» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Μαραθώνα και πέρασε στην αντεπίθεση αφήνοντας αιχμές για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. «Θα ήταν χρήσιμο να μας πουν πού ήταν εκείνοι που φυγομάχησαν, διέβαλαν, λιγοψύχησαν, που συκοφάντησαν για μικροπολιτικούς λόγους» είπε. Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε όσους «βιάζονται να γίνουν δήμαρχοι», τονίζοντας ότι «βιάστηκαν να γίνουν κριτές και δικαστές», γράφει η Espresso.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη τώρα! Η ανακοίνωση της Καραβάτου για τις αλλαγές στους «Κου - Κου»! (Βίντεο)

Κάνοντας απολογισμό των καταστροφών που μετρά το Μάτι από την επέλαση της φονικής πυρκαγιάς, ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποιούνται ήδη στην πληγείσα περιοχή αλλά και σε αυτά που θα ακολουθήσουν, ενώ ανακοίνωσε και την κατασκευή μνημείου για τα θύματα της πύρινης λαίλαπας το οποίο θα ανεγερθεί στα όρια των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας.

Δείτε ακόμη: Βρήκε ξανά τον εαυτό της! Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το απόλυτο hair look της σεζόν!

Οι στιγμές έντασης δεν έλειψαν, πάντως, κατά τη συνεδρίαση, όταν ο δήμαρχος μετά την ομιλία του επέλεξε να καθίσει δίπλα στους πυροπλήκτους που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν το συμβούλιο. Μέλη της αντιπολίτευσης ζήτησαν να ακουστούν και οι δικές τους απόψεις, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης προέκρινε να επιταχυνθεί η διαδικασία ώστε να φύγει νωρίτερα ο κόσμος και να μιλήσουν μετά οι υπόλοιποι για τα θέματα που επιθυμούσαν. Προτού ξεκινήσει η συνεδρίαση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.