Έσκασε τώρα! Η ημερομηνία γάμου Οικονομάκου - Μιχόπουλου!

Οι κουμπάροι και όλες οι λεπτομέρειες!

Έσκασε τώρα! Η ημερομηνία γάμου Οικονομάκου - Μιχόπουλου!

Θα συνδυάσουν γάμο και βάπτιση; Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι;

Τι θα φορέσει η νύφη. Ο γάμος ήταν μια αυθόρμητη απόφαση που ήθελαν να προστατεύσουν από τα φώτα, αλλά ένα … instagram story της blogger Έλενας Γαλύφα έμελε να γίνει viral. Διαβάστε παρακάτω...

Αλλά δεν αφορούσε την ίδια, ούτε καν κάποια πρόταση μόδας. Ήταν ένα αυθόρμητο στόρι στο οποίο έδειχνε την πίσω όψη της πρόσκλησης γάμου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, τους οποίους και έκανε mention, προκαλώντας πανικό ανάμεσα στους followers της (αλλά και τους μη followers που μπήκαν να το δουν όταν έγινε εν ριπή οφθαλμού η αναπαραγωγή της είδησης από σάιτ) μέχρι που το στόρι κατέβηκε.

Δείτε ακόμη: Η αμύθητη περιουσία της Μενεγάκη! Η μυστική διαθήκη και ο ρόλος κλειδί του Μάκη!

Ο λόγος; Η ίδια η ηθοποιός και ο σύζυγός της (είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον περασμένο Νοέμβριο στην γενέτειρα της Αθηνάς στο Γύθειο, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών) δεν είχαν μοιραστεί δημόσια τα σχέδιά τους και κανένας φίλος ή συγγενείς τους μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε διαρρεύσει πως το ζευγάρι σκόπευε να κάνει το θρησκευτικό του γάμο μέσα στο 2018.

Καθώς η πίσω όψη της πρόσκλησης είχε το ίδιο σκίτσο με αυτό της πρόσκλησης του πολιτικού γάμου απλά με την προσθήκη ενός μωρού ανάμεσα στο ζευγάρι, όλοι σκέφτηκαν πως πιθανότατα η Αθηνά και ο Φίλιππο σκόπευαν να συνδυάσουν το θρησκευτικό τους γάμου με τη βάπτιση του γιου τους, κάτι που δεν ισχύει. Το ζευγάρι θα τελέσει το θρησκευτικό του γάμο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, όπως και το παλιό πειρατικό σκάφος Yacht Prince De Neufchatel, μια 25μετρη σκούνα που υπόσχεται αξέχαστα εν πλω ταξίδια στα πέριξ της Μυκόνου.

Δείτε ακόμη: Ξύλο και όργια μέχρι πρωίας σε βίλα στην Κεφαλονιά! Ποιοι είναι οι Έλληνες που έγιναν τσακωτοί;

Η νύφη σύμφωνα με πληροφορίες θα φορά νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη και κουμπάροι τους θα είναι η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες του πολιτικού τους γάμου στη Μάνη.

Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο, τον Μάξιμο, που ήρθε στον κόσμο στις 14 Μαρτίου και την ημέρα του γάμου θα είναι μόλις 6 μηνών. Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί πότε θα γίνει η βάπτιση του μωρού.

Η Μύκονος δεν είναι μόνο ο τόπος που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Φίλιππος Μιχόπουλος, αλλά και το μέρος που πρωτογνωρίστηκε το ζευγάρι. «Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, στην παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει μούρη με μούρη και εκείνος μετά μου είπε πως από τότε κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι όμως κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε τυχαία την επόμενη ημέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», έλεγε η Αθηνά στο People και τη Σόνια Καζόνι στα τέλη Ιανουαρίου του 2016.

Δείτε ακόμη: Μαυρίδης - Ράλλη: Αληθινός έρωτας, fake news ή διαφημιστικό κόλπο; Αποκάλυψη!

Δείτε ακόμη: Τραγικό! Βρέθηκε νεκρός ξαφνικά ο Περικλής Λύτρας!

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός είχε μοιραστεί πως είναι επιφυλακτική με την ιδέα του γάμου. «Σαν ιδέα ο γάμος και τα παρελκόμενά του δεν με ενθουσιάζουν, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο τραυματικό βίωμα, οι γονείς μου είναι μαζί και αγαπημένοι όσα χρόνια τους θυμάμαι. Απλά με τρομάζει και με ενοχλεί όλη αυτή η τρέλα που παθαίνουν οι νύφες να είναι όλα τέλεια. Το μακιγιάζ, τα μαλλιά οι πρόβες, η αγωνία για το που θα κάτσουν οι καλεσμένοι. Πολλή καταπίεση που σου χαλάει τη μαγεία της στιγμής και του μυστηρίου. Εννοείται πως θα ήθελα να παντρευτώ, αλλά αυθόρμητα, πολύ πιο γρήγορα, χωρίς αγωνίες και χρονοβόρες προετοιμασίες. Ούτε να ψαχτώ πολύ για το τι θα βάλω, χωρίς παρεξηγήσεις για το ποιον θα καλέσω και ποιον όχι. Πιο χύμα, πιο χαλαρά. Το άγχος να τα κάνω όλα σωστά για μια ωραία δεξίωση, θα με κάνει να τρελαθώ γιατί είμαι και τελειομανής. Κι επειδή με ξέρω προτιμώ να μην με βάλω καθόλου σε τέτοια διαδικασία!». Προφανώς κάπως έτσι το αποφάσισε τελικά, αναφέρει το People.