«Με ακύρωσε και της απάντησα»! Ο Δάντης δίνει συνέχεια στη κόντρα με τη Μπαλτζή!

Δεν μασάει και τα λέει όλα στο Youweekly.gr!

«Με ακύρωσε και της απάντησα»! Ο Δάντης δίνει συνέχεια στη κόντρα με τη Μπαλτζή!

Ροκ στη μουσική και ροκ χαρακτήρας, ο Χρήστος Δάντης έχει μάθει να μη μασάει τα λόγια του.

Εννοείται, λοιπόν, ότι δεν θα το έκανε ούτε όταν του επιτέθηκαν όλοι με αφορμή το νέο του τραγούδι «Καριόλα σε μισώ», το οποίο σκίζει στο Youtube, παρά τα όσα ακούστηκαν. Διαβάστε παρακάτω....

Ο ίδιος μίλησε στο Youweekly.gr και δεν μάσησε ούτε αναφερόμενος στη κόντρα του με τη Σάννυ Μπαλτζή την οποία στόλισε κανονικότατα!

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Ο άγνωστος πρώτος γάμος, το ξύλο, η ανορεξία και οι πλαστικές!

Δείτε ακόμη: Άρχισαν τα όργανα στον ΑΝΤ1! Έβγαλαν έξω τη Ράλλη από το πλατό για να ξεκινήσει τις ετοιμασίες... το Πρωινό! (Βίντεο)

Είχατε μία κόντρα με τη Σάννυ Μπαλτζή...
Η στάση της ήταν περίεργη, ένα οξύμωρο σχήμα. Ξαφνικά έκανε ένα post στο προφίλ της αναφερόμενη στο «Κ@ριόλα σε μισώ», πυροδότησε όλη αυτή την ιστορία και μετά με φώναξε στην εκπομπή της στο ραδιόφωνο. Ήταν σαν ακύρωσε όλο αυτό και με φώναξε για να διαφημιστεί η εκπομπή της. Θεωρώ πολύ άσχημη τη στάση αυτή. Οι άνθρωποι που δένονται με ένα τραγούδι για πολλά χρόνια, ίσως και εσαεί, είναι συγγενείς και οι συγγενείς δεν τσακώνονται στα μπαλκόνια, παίρνει τηλέφωνο ο ένας τον άλλον. Η Σάννυ δεν το έκανε ποτέ αυτό, είδα μία ανάρτησή της και έμεινα κάγκελο. Εγώ δεν έκανα καμία ανάρτηση όσον αφορά τη Σάννυ και την πορεία της, ποτέ δεν βγήκα να την κρίνω.

Την κατακρίνετε όμως στον αέρα...
Εκείνη το ξεκίνησε. Ξεκίνησε να με κατηγορεί στο προφίλ της θέλοντας να «προφυλάξει τους νεότερους», αντιπροτείνοντας τον στίχο «Κ@ριόλα σε αγαπώ», ένα τραγούδι που υπάρχει από το 2007 και δεν έγινε επιτυχία..

Δείτε ακόμη: Μαυρίδης - Ράλλη: Αληθινός έρωτας, fake news ή διαφημιστικό κόλπο; Αποκάλυψη!

Θεωρείτε ότι η δουλειά είναι ντροπή;
Σαφέστατα όχι, άρα δεν είναι ντροπή και η δική μου δουλειά. Η απάντησή της εκείνη την ώρα ήταν «δεν έχω δικαίωμα να το κάνω», αλλά αφού έχει εκείνη το δικαίωμα δεν μπορώ κι εγώ να τραγουδήσω «Κ@ριόλα σε μισώ»;