Οικονομάκου- Κοντοβά: Υπέρλαμπρες στο pre-wedding πάρτι του Τανιμανίδη και της Μπόμπα!

Μόνο στο Youweekly.gr!

Οικονομάκου- Κοντοβά: Υπέρλαμπρες στο pre-wedding πάρτι του Τανιμανίδη και της Μπόμπα!

Αυτή την ώρα είναι το pre wedding πάρτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στη Σίφνο!

Τα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, έδωσαν το "παρών" στην σημαντική αυτή ημέρα του ζευγαριού στο κοκτέιλ πάρτι που διοργάνωσαν! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Μπόμπα-Τανιμανίδης: Λάμπουν από ευτυχία! Φωτογραφίες από το pre-wedding party τους! Μόνο στο Youweekly.gr...

Όλη ελληνική showbiz, κατέφθασε στο πανέμορφο μέρος που έχε ετοιμαστεί κατάλληλα για να διασκεδάσουν όλοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Δείτε ακόμη: Τανιμανίδης- Μπόμπα: Συμβαίνει τώρα! Αποκλειστικές φωτογραφίες από το pre- wedding party!

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Χριστίνα Κοντοβπά, νωρίτερα το πρωί απολάμβαναν τα μπάνια τους στην Σίφνο, ενώ εμφανίστηκαν με τους αγαπημένους, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, απαθανάτισε την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Η αγαπημένη ηθοποιός επέλεξε ασημί αποχρώσεις, που τόνιζαν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα της, ενώ δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε τα πέδιλα της, που ολοκληρώνουν άψογα το σύνολο της! Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, φόρεσε ένα τζιν, που το συνδύασε με ένα ροζ πουκάμισο και τα sneakers του, δίνοντας ένα πιο ανάλαφρη νότα στην εμφάνιση του!

Πάμε στην Χριστίνα Κοντοβά! Δεν χρειάζεται συστάσεις όταν μιλάμε γι' αυτή την γυναίκα! Ήταν σικ και θηλυκή- ενώ κυμάνθηκε σε μπλε αποχρώσεις! Η φούστα της απλά εντυπωσιακή- έδινε "φως" σε όλο το σύνολο της και είναι μέσα στις κυρίες που έκαναν από τις πιο ωραίες και αριστοκρατικές εμφανίσεις! Ο αγαπημένος της, Τζώννυ Καλημέρης, φόρεσε ένα μπλε-λιλά πουκάμισο με σκούρο παντελόνι- ενώ έδωσε μια διαφορετική πινελιά με τα sneakers, που επέλεξε να φορέσει!

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή ανάρτηση της μητέρας της, για το pre-wedding party!