Άγριος καβγάς της Ράλλη στη Μύκονο! Οι απειλές από τον πρώην της... για το νυν!

Γυαλιά καρφιά ένα μαγαζί για τη Νικολέττα!

Άγριος καβγάς της Ράλλη στη Μύκονο! Οι απειλές από τον πρώην της... για το νυν!

Κυριολεκτικά χαμός έγινε πριν λίγες ημέρες στο νησί των Ανέμων!


Η Νικολέττα Ράλλη πήγε να... ξεκουραστεί δύο μερούλες αλλά τελικά δεν της βγήκε σε καλό! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Θρήνος! Νεκρή στα 49 της γνωστή ηθοποιός!


Ο λόγος; Εκεί στο νησί παραθερίζει και ο πρώην σύντροφος της, αδερφός του άντρα της Οικονομάκου Ιάσονας Μιχόπουλος! Το ζευγάρι συναντήθηκε σε γνωστό στέκι και επικράτησε πανικός!

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Πάνω από 6.000 οι αιτήσεις! Πότε γυρίζεται το τρέιλερ και πότε θα κάνει πρεμιέρα! Αποκλειστικό...


Οι δυο τους είχαν χωρίσει όχι και τόσο φιλικά και μόλις ο Μιχόπουλος την είδε μπροστά του τρελάθηκε! Η Νικολέττα θέλησε να πάρει τον ρόλο... της Σουηδίας και πήγε να τον χαιρετίσει αλλά η βραδιά δεν εξελίχθηκε καλά! Ο Μιχόπουλος την χαιρέτισε μπροστά σε όλους αλλά την επόμενη μέρα της έστειλε το ραβασάκι!

«Σήκω και φύγε από το νησί, θα είναι καλύτερα» διαμήνυσε στενός τους φίλους και η Νικολέττα που είναι γάτα το έπιασε το υπονοούμενο!

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για το δίδυμο φωτιά!


Αξιοσημείωτο είναι στην όλη ιστορία ότι όταν η Ράλλη χώρισε με τον Μιχόπουλο εκείνος το είχε πάρει πολύ βαριά γιατί πίστευε ότι έχει μπει άλλος άντρας στη ζωή της! Ο χρόνος πέρασε και τελικά η ίδια φέρεται να έχει δεσμό με τον Μαυρίδη! Λέτε να χτύπησε η καμπάνα και για αυτόν;