Ρέμος - Μπόσνιακ: Μπάτσελορ πάρτι στη Μύκονο! Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο τους!

Τι επέλεξαν να φορέσουν για τη μεγάλη βραδιά;

Ρέμος - Μπόσνιακ: Μπάτσελορ πάρτι στη Μύκονο! Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο τους!

Η μεγάλη ημέρα για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ πλησιάζει, μιας και στις 15 Σεπτεμβρίου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου! Αν και μετρούν ήδη 10 χρόνια σχέσης, οι δυο τους αποφάσισαν να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους με μια μεγαλοπρεπή τελετή που θα λάβει χώρα στο εκκλησάκι της οικίας του Δημήτρη Κοντομηνά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μουτάφη - Νιφλής: Παντρεύτηκαν! Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο τους!

Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της Real Life, η Υβόννη, λίγες μέρες πριν, βρήκε την ευκαιρία να διασκεδάσει διοργανώνοντας ένα bachelorette στη Μύκονο για εκείνη και τις φίλες της! Το νησί των ανέμων, όμως, είναι στα πλάνα του ζευγαριού και μετά το γάμο, καθώς σχεδιάζουν να το επισκεφθούν μαζί με την οικογένεια του στενού τους φίλου Έρος Ραμαζότι.

Δείτε ακόμη: Τα αλλάζει όλα η Μενεγάκη! Η ανατρεπτική κίνηση πριν την πρεμιέρα!

Λίγες μόνο προετοιμασίες έχουν απομείνει για τη λαμπερή βραδιά στην οποία περίπου 350 καλεσμένοι θα είναι στο πλευρό του ζευγαριού. Όπως γράφει η "R", η Υβόννη σχεδίασε 12 νυφικά μέχρι να καταλήξει σε εκείνο που θα φορεθεί στην τελετή ενώ ο Αντώνης επέλεξε ένα κοστούμι που φέρει την υπογραφή των Brooks Brothers.

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Μας δείχνει το πρόσωπο της κόρης της! Η συγκινητική ευχή για τη γιορτή της!

Το ζευγάρι δεν θα παντρέψουν ένας αλλά τέσσερις κουμπάροι, ο Κώστας Πηλαδάκης, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο Γιάννης Παπαλέκας.