Τίτλοι τέλους για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! Πώς δόθηκε το μεγάλο φινάλε;

Τι ήταν αυτό που χώρισε οριστικά το ζευγάρι;

Τίτλοι τέλους για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! Πώς δόθηκε το μεγάλο φινάλε;

Δεν έχουν όλες οι σχέσεις happy end και αυτό πρόσφατα επιβεβαιώθηκε για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ που πάντα διατηρούσε χαμηλούς τόνους, μακριά από τη δημοσιότητα.

Και αυτό δεν είναι άλλο από την ηθοποιό και επιχειρηματία Βάσω Παναγοπούλου και τον Θοδωρή Αναγνωστάκη που υπηρετεί στο αστυνομικό σώμα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βγάζει μάτι το μονόπετρο της! Πασίγνωστη ελληνίδα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της;

Την είδηση έφερε στο φως η Real Life, μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ, που αναφέρει πως η σχέση των δύο πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά οι έντονες προσωπικότητές τους καθώς και οι εντάσεις, τούς ανάγκασαν να πάρουν τον τελικό δρόμο του χωρισμού. Η ζήλια έπαιξε κι εκείνη καθοριστικό ρόλο στην έκβαση αυτή, παρόλο που τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι έκανε σημαντικές προσπάθειες να σώσει το γάμο του.

Δείτε ακόμη: Τανιμανίδης- Μπόμπα: Πήραν "φωτιά" τα μικρόφωνα! Πήραν το μικρόφωνο και ράπαραν! (Βίντεο)

Η τελευταία πράξη ενός μεγάλου έρωτα δόθηκε μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα λίγο καιρό μετά την τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού στο θέατρο Χυτήριο, όπου τα πράγματα μεταξύ τους έδειχναν ρόδινα. Ένα έντονο περιστατικό όμως ήρθε στη συνέχεια για να ταράξει τη μεταξύ τους σχέση και να ρίξει μια για πάντα την αυλαία στο έργο τους.

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μπαίνει στο Nomads 2; Όσα αποκάλυψε η ίδια!

Ο χωρισμός τους πάντως, γράφει η "R" επικαλούμενη έγκυρες πηγές, έγινε σε πολιτισμένα πλαίσια και χωρίς να γίνει καμία απολύτως κίνηση για επανασύνδεση. Όπως όλα δείχνουν η απόφασή τους να συνεχίσουν σε ξεχωριστά μονοπάτια είναι οριστική!