Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το τηλεοπτικό διαζύγιο από το ΣΚΑΙ και τα σχέδια για τη νέα σεζόν!

Που θα δούμε φέτος την όμορφη παρουσιάστρια;

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το τηλεοπτικό διαζύγιο από το ΣΚΑΙ και τα σχέδια για τη νέα σεζόν!

Ένα από τα πρόσωπα που σίγουρα θα μας λείψουν από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου που με την προσωπικότητα και το χαμόγελό της είχε κερδίσει την συμπάθεια του κοινού.

Τη σεζόν που έρχεται θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με το χώρο που την πρωτοανέδειξε και την έκανε δημοφιλή στο ευρύ κοινό. Κι αυτός είναι βέβαια ο χώρος της υποκριτικής! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Aθηνά Οικονομάκου: Οι άγνωστες σχέσεις του παρελθόντος και η γνωριμία με τον Μιχόπουλο!

Θα μπορέσουμε λοιπόν να την απολαύσουμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της "Καίτης" για την θεατρική παράσταση "Μαριχουάνα Στοπ". Γιατί όμως αποχώρησε από το ΣΚΑΙ;

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα εξήγησε τους λόγους που δεν θα βρίσκεται στον αέρα του καναλιού τη νέα σεζόν.

Δείτε ακόμη: Σπουδαίος Έλληνας δημοσιογράφος πάντρεψε την κόρη του και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Όπως χαρακτηριστικά είπε:

"Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας. Η σύμβασή μου ήταν για τα συγκεκριμένα projects και όσο αυτά διήρκεσαν. Αλλιώς ξεκινήσαμε, αλλιώς συνεχίσαμε και διαφορετικά ολοκληρώσαμε. Το “Εδώ” έδωσε τη σκυτάλη στο Πανόραμα, κάτι που ήξερα σχετικά νωρίς, μια και το κανάλι είχε προγραμματίσει το Power of Love. Όπως και να ‘χει, το συμβόλαιό μου με τον ΣΚΑΙ ήταν ανά project"

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Νέα καθυστέρηση για την πρεμιέρα της εκπομπή της! Όλο το παρασκήνιο!

Εξίσου αποκαλυπτική ήταν και όταν ρωτήθηκε και για τις συζητήσεις που πραγματοποίησε με το κανάλι του Φαλήρου λέγοντας:

"Κάναμε κάποιες συζητήσεις. Αλλά δεν βρέθηκε κάτι που να μου ταιριάζει. Ουσιαστικά οι συζητήσεις ήταν και λίγο αόριστες. Υπήρξαν κάποιες θεωρητικές συζητήσεις στο πλαίσιο της καλής μας συνεργασίας. Αλλά αυτά πολλές φορές συμβαίνουν στην τηλεόραση. Ούτως ή άλλως το πρόγραμμα του σταθμού σε μεγάλο βαθμό είχε διαμορφωθεί για τη νέα σεζόν. Δεν υπάρχει από εμένα απολύτως κανένα παράπονο"