Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Τα πρώτα στιγμιότυπα από τη γαμήλια δεξίωση! Ποιο τραγούδι χόρεψε το ζευγάρι;

Ονειρεμένη βραδιά για το ζευγάρι αλλά και για τους καλεσμένους!

Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Τα πρώτα στιγμιότυπα από τη γαμήλια δεξίωση! Ποιο τραγούδι χόρεψε το ζευγάρι;

Ο γάμος του παρουσιαστή με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα σίγουρα θα συζητιέται για πολύ καιρό!

'Οσο όμορφη ήταν όμως η γαμήλια τελετή άλλο τόσο ήταν και η δεξίωση που ακολούθησε στην οικία της Μαρίνας Βερνίκου στη Σίφνο. Το ίδιο άλλωστε μαρτυρούν και τα πρώτα στιγμιότυπα από το υπέρλαμπρο γλέντι! Διαβάστε παρακάτω...

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν ο χορός του γαμπρού και της νύφης με τη μητέρα και τον πατέρα τους αντίστοιχα. Στο βίντεο που ανέβηκε στο instagram φαίνεται η τρυφερότητα με την οποία αγκαλιάζει ο Σάκης τη μητέρα του ενώ η Ελίνα Μπόμπα μοιράστηκε μαζί μας το χορό της Χριστίνας με τον φανερά συγκινημένο πατέρα τους!

Δείτε ακόμη: Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Όλα τα λεφτα! Δεν φαντάζεστε πως είναι η μπομπονιέρα του ζευγαριού!

Εξίσου όμορφη στιγμή που έκανε τους πάντες να λυγίσουν από χαρά ήταν ο πρώτος χορός του νιόπαντρου ζευγαριού που επέλεξε να χορέψει στους ρυθμούς του ρομαντικού τραγουδιού "Stand by me".

Δείτε ακόμη: Γάμος σήριαλ: Όχι άλλο Σάκη και Μπόμπα! Δεν αντέχω άλλο- Ούτε η Μενεγάκη δεν πούλησε έτσι το γάμο της!

Το γλέντι είχε και άρωμα Survivor και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού εκεί γνωρίσαμε και βάλαμε στις καρδιές μας το αγαπημένο ζευγάρι! Ένα φαντασμαγορικό σόου προσέφερε το κατάλληλο θέαμα στη δεξίωση, πλαισιωμένο από έμπειρους χορευτές που έκαναν ακροβατικά υπό τον ήχο του χαρακτηριστικού τραγουδιού του ριάλιτι.

Δείτε ακόμη: Αθήνα Οικονομάκου: Σχολιάστηκε αρνητικά! Κατάφερε να επισκιάσει την Μπόμπα με το προκλητικό κόκκινο φόρεμα ή όχι;

Κι εκείνο βέβαια που δεν θα πρέπει να παραλείψουμε είναι ο χώρος της δεξίωσης που ήταν τόσο λαμπερός όσο και οι δυο νεόνυμφοι! Η ονειρεμένη διακόσμηση και η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια σίγουρα ήταν καθοριστικοί παράγοντες για την τόσο μεγάλη επιτυχία της δεξίωσης!