Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor spoiler: Επιστρέφει το Survivor 1 στον... τρίτο κύκλο! Πότε ξεκινάει και τι μας περιμένει;

Spoiler alert!

Survivor spoiler: Επιστρέφει το Survivor 1 στον... τρίτο κύκλο! Πότε ξεκινάει και τι μας περιμένει;
News 03.09.2018 10:31

Χαμός έχει γίνει ήδη με το Survivor 3!


Ακούγονται πολλά ενώ ο Ατζούν έχει ήδη κάνει τα πρώτα σχέδια του! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αυλαία στα γυρίσματα του Master Chef Junior! Τι συνέβη;


Ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Ατζούν, όχι μόνο έχει πάρει την απόφαση να ξεκινήσει κανονικά το Survivor 3, αλλά να κάνει και την ανατροπή!

Δείτε ακόμη: Η πιο κακοντυμένη με διαφορά στο γάμο Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνας Μπόμπα η....


Το Survivor 2 σε σχέση με το 1 ήταν μια αποτυχία, ενώ και στον τελικό τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα SMS ήταν τα μισά από τον πρώτο κύκλο! Εκεί βλέπετε υπήρχε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός είναι αποφασισμένος για την ανατροπή! Αρχικά πρώτη κίνηση θα είναι να επαναφέρει το... Survivor 1 στο 3! Τι θέλουμε να πούμε; Πως θα μικρύνει ξανά την διάρκεια ώστε να μην κουράζει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2019 και να τελειώνει τον Ιούνιο και όχι όπως πέρσι που ξεκίνησε έναν μήνα πριν!

Δείτε ακόμη: Μαρίνα Βερνίκου: Καραγκιόζ μπερντέ στο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη! «Σε κηδεία πας αγάπη μου....»!

Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο να επαναφέρουν περισσότερο ριάλιτι στο Survivor 3 και να ελαττώσουν το αγωνιστικό κομμάτι! Αυτό σημαίνει πως είναι πιθανό τα μικρά αγωνίσματα που ακολουθούσαν μετά το κεντρικό αγώνισμα να βγουν ή να... ελαχιστοποιηθούν!


Όπως και να έχει ο Ατζούν είναι αποφασισμένος να βάλει στο παιχνίδι τεράστια ονόματα στους Διάσημους! Τα δώσει μεγάλα ποσά ως "τυράκι" για να είναι ονόματα βόμβα αντίστοιχα και πιο δυνατά από τον πρώτο κύκλο αλλά και εκείνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για το Βαλάντη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 31χρονος...

Όπως και να έχει κρατάτε πως, σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, το Survivor 3 ξεκινάει οριστικά τον Φεβρουάριο του 2019 και δεν θα υπάρχει καμία παύση!

athensmagazine.gr

Share