Στέλιος Κρητικός: Για πρώτη φορά "καρφώνει" το Survivor! - "Το παιχνίδι χάλασε όταν..."

Αποκαλυπτικός ο πρώην παίκτης του Survivor!

Στέλιος Κρητικός: Για πρώτη φορά

Αποκαλυπτικός και χειμαρρώδης ο Στέλιος Κρητικός μίλησε για όλους και για όλα! Ο πρώην παίκτης του Survivor 2 αναφέρθηκε φυσικά και στην περίοδο που πέρασε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Ο... παπα Στρουμφ φρόντιζε όλη την ομάδα, καθώς ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης των Διάσημων και ένιωθε πως είναι υπεύθυνος για τα... μικρά της παρέας! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Το νέο στοίχημα του ΑΝΤ1! Η στρατηγική για να χτυπήσει το Survivor!

Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για εκείνες τις στιγμές που πέρασε στον Δομινικανή δημοκρατία καθώς και για τους νέους παίκτες που είχαν... εισβάλλει τότε απότομα στην παραλία!

Δείτε ακόμη: Γιατί ο Ατζούν δεν πήγε στον γάμο Μπόμπα - Τανιμανίδη! Παρασκήνιο...

Δείτε ακόμη: Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που βρισκόταν πίσω από όλα στο γάμο Μπόμπα-Τανιμανίδη;

"Νομίζω ότι χάλασε όλο το παιχνίδι. Είχαμε περάσει τόσο δύσκολα, είχαν αρχίσει να μεγαλώνουν τα έπαθλα, είχαμε μείνει οι μισοί και σε κιλά και αριθμητικά, οπότε το παιχνίδι είχε "λιώσει" και σε εμάς αλλά και στη σκέψη των ανθρώπων. Με τους καινούριους παίκτες, πέρα του ότι άλλαξαν οι συνθήκες, πληροφορηθήκαμε και τι γινόταν έξω, οπότε ξαφνικά διαφοροποιήθηκαν οι ομάδες και οι χαρακτήρες. Ήταν λάθος που μπήκαν καινούριοι, ήταν κακό για το παιχνίδι και αυτό αποδείχθηκε!" είπε ο Στέλιος Κρητικός "καρφώνοντας" τόσο την παραγωγή όσο και τους συμπαίκτες του!