Δεν θα πιστεύετε που πήγαν ταξίδι του μέλιτος Σάκης - Μπόμπα! (βίντεο)

Μόνο αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να επιλέξει αυτόν τον προορισμό!

Δεν θα πιστεύετε που πήγαν ταξίδι του μέλιτος Σάκης - Μπόμπα! (βίντεο)

Το Σάββατο ήταν στην Σίφνο όπου πέρασαν βέρες και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και σήμερα βρίσκονται ήδη στον προορισμό που επέλεξαν για να απολαύσουν την περίοδο του... μέλιτος!

Η αλήθεια είναι πως ξαφνιαστήκαμε, αλλά από αυτό το ζευγάρι δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο αφού κάθε φορά βρίσκουν τρόπο να μας εκπλήξουν ευχάριστα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιατί ο Ατζούν δεν πήγε στον γάμο Μπόμπα - Τανιμανίδη! Παρασκήνιο...

Που βρίσκονται λοιπόν ήδη Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα; Σε κάποιο τροπικό νησί; Σε κάποιο ρομαντικό προορισμό; Σε κάποιο ελληνικό νησί; Σε κανένα από τα παραπάνω! Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται ήδη στην Ιρλανδία!

Δείτε ακόμη: Ηρώ Λούπη - Σωτήρης Καλυβάτσης πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Πού τους τσακώσαμε;

Ναι! Καλά διαβάσατε! Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως είναι ήδη εκεί και έστειλε μήνυμα πως αν κάποιος από όσους δουν το instastory του βρίσκεται εκεί, να του στείλει μήνυμα ώστε να συναντηθούν!

Δείτε ακόμη: Θυμάστε τα δύο κοριτσάκια που περπάτησαν στην πασαρέλα με την Μπόμπα; Η μικρή Σπυριδούλα έχει άμεση ανάγκη!

Ο Σάκης όμως, δεν "τράβηξε" ένα απλό instastory! Στην αρχή του βίντεο που θα παρακολουθήσετε φροντίζει να χαιρετίσει με τον δικό του παιχνιδιάρικο τρόπο!

Δείτε ακόμη: 9 ηθοποιοί από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" που έχουν πεθάνει! Με τον 3ο θα "παγώσετε" αφού το γνώριζαν ελάχιστοι!

"Γεια σας από οικογένεια Τανιμανίδη!" είπε κουνώντας επιδεικτικά τη βέρα του στην κάμερα και με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του!

Καλά να περάσετε παιδιά!

Δείτε το βίντεο: