Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ροζ παρασκήνιο στον γάμο Μπόμπα - Τανιμανίδη! Ποιους "τσάκωσε" στο κρεβάτι η καμαριέρα;

Βούιξε η Σίφνος από όσα έγιναν!

Ροζ παρασκήνιο στον γάμο Μπόμπα - Τανιμανίδη! Ποιους
News 05.09.2018 09:36

"Ροζ" παρασκήνιο στον γάμο Τανιμανίδη - Μπόμπα!

Βούιξε η Σίφνος από όσα έγιναν με δυο καλεσμένους των νεονύμφων που βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κυκλαδίτικο νησί για να ευχηθούν βίον ανθρόσπαρτον στον παρουσιαστή και στη γυναίκα της καρδιάς του! Οι πρωταγωνιστές του πικάντικου παρασκηνίου είναι πασίγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Λυσσάει" να παντρευτεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Το στενό μαρκάρισμα στον Βασάλο!

Εκείνος πρώην παίκτης του "Survivor 1", εκείνη γνωστή τηλεπερσόνα! Και μπορεί οι δυο τους να μην κυκλοφορούν μαζί στην Αθήνα, θέλοντας έτσι να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, όμως στη Σίφνο τα δυο πιτσουνάκια έζησαν τον έρωτα τους, μη μπορώντας να είναι ο ένας μακριά από τον άλλον!

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Το συγκινητικό πρώτο μήνυμα πριν την έναρξη της εκπομπής!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso οι δυο τους διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο σε γνωστή περιοχή της Σίφνου και τυφλοί από έρωτα έζησαν νύχτες γεμάτες πάθος, λογαριάζοντας όμως χωρίς την.. καμαριέρα! Ναι, καλά διαβάσατε, μια και μάρτυρας του Love story ανάμεσα στα δυο τηλεοπτικά πρόσωπα έγινε χωρίς να το θέλει - υπάλληλος του ξενοδοχείου, η οποία τους "συνέλαβε" να κοιμούνται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου την ώρα που άνοιγε την πόρτα του δωματίου για να αλλάξει τα σεντόνια.

Δείτε ακόμη: Τανιμανίδης - Μαυρίδης και επίσημα δυο ξένοι! Η κίνηση που έβαλε... ταφόπλακα στη φιλία τους!

Βλέπετε, τα πιτσουνάκια, μεθυσμένα από έρωτα, συνεχίζει το ίδιο δημοσίευμα, όχι μόνο είχαν ξεχάσει να βάλουν πίσω από την πόρτα το καρτελάκι με τη σήμανση "Μην ενοχλείτε", αλλά είχαν ξεχάσει και να κλειδώσουν! Έτσι, η γυναίκα που φροντίζει για την καθαριότητα στα δωμάτια έγινε μάρτυρας της... ιδιαίτερης στιγμής τους.

Share