Κατερίνα Καινούργιου: Πέπλο μυστηρίου... γύρω από το όνομα της εκπομπής της! Τι αποκάλυψε ο νέος συνεργάτης της;

Για δείτε!

Κατερίνα Καινούργιου: Πέπλο μυστηρίου... γύρω από το όνομα της εκπομπής της! Τι αποκάλυψε ο νέος συνεργάτης της;

Με μικρές ή μεγάλες αλλαγές ετοιμάζoνται οι τηλεοπτικοί σταθμοί να κάνουν δυναμικό ξεκίνημα την νέα σεζόν!

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στο Epsilon, με ολοκαίνουργια πρωινή εκπομπή και νέους συνεργάτες, βάζοντας νέους στόχους! Όσο για τα ονόματα που θα την πλαισιώνουν στην εκπομπή; Όπως σας είχα αποκαλύψει στο Youweekly.gr, φέρνει πολύ δυνατά χαρτιά στην εκπομπή της! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Κόνι Μεταξά: Full in Love! Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της!

Η παρουσιάστρια, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity, αποκαλύπτοντας κάποια από τα ονόματα λέγοντας μεταξύ τω άλλων:

"Ναι! Τον Γιώργο Τσούλη στη μαγειρική, τη Βίκυ Παγιατάκη στα ζώδια, τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, που είναι ένας καταξιωμένος ραδιοφωνικός παραγωγός, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και πολλούς άλλους, που δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμοι. Θα αλλάξουν τα πάντα. Πάμε να κάνουμε ένα πρωινό σόου. Πολύ διαφορετικό και πολύ κεφάτο. Θα έχει αρκετές διαφορετικές ενότητες. Σίγουρα θα υπάρχει η γνωστή μανιέρα που έχει κάθε πρωινό, όμως όλα αυτά θα είναι «σερβιρισμένα» λίγο διαφορετικά. Με διευθύντρια περιεχομένου την υπέροχη Άλκηστη Μαραγκουδάκη, που με πιστεύει πολύ, αλλά και με διευθύνοντα σύμβουλο τον έμπειρο Τζώνη Καλημέρη, θα γίνουν μεγάλα πράγματα!"

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Μια ανάσα πριν την πρεμιέρα! Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της!

Μέσα από την εκπομπή Splash, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης εξέφρασε την ανυπομονυσία του να συνεργαστεί με την Κατερίνα, αφού όπως είπε:

"Ανυπομονώ πραγματικά να βρεθώ δίπλα σε αυτό το κορίτσι που έχω ακούσει από κάθε άνθρωπο που έχει κατά καιρούς συνεργαστεί, συνομιλήσει, συνυπάρξει στον ίδιο χώρο μαζί της, για το τι παιδί είναι,, πέραν του ότι είναι ένας άνθρωπος με τσαγανό και πραγματικά τα κατάφερε και έχει φτάσει στο στόχο, ακούω από παντού ότι είναι ένα πλάσμα που θα αγαπήσω"

Δείτε ακόμη: Bαρύ πένθος για τον Γιώργο Πρίντεζη! Το συγκινητικό "αντίο" στον παππού του!

Όσο για το όνομα της εκπομπής;

"Πραγματικά υπάρχει ένα όνομα στα σκαριά, το οποίο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, πρωτότυπο και έχει «ψωμί», έχει συζήτηση αυτό το όνομα. Αν επιλεχθεί αυτό θα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση", είπε μεταξύ των άλλων ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο: