Ελένη Τσολάκη: Το νέο της επαγγελματικό βήμα! - "Τι λέει" για παλιούς και νέους συνεργάτες;

Αποκαλυπτική συνέντευξη!

Ελένη Τσολάκη: Το νέο της επαγγελματικό βήμα! -

Φορά κοντό τζιν σορτσάκι και λευκό μπλουζάκι. Κάνει νάζια, γελάει, γουρλώνει τα μάτια όταν μου περιγράφει το νέο της επαγγελματικό στοίχημα και η ζωντάνια που αποπνέει, μου θυμίζει μαθήτρια λυκείου που ετοιμάζεται να επιστρέψει στις σχολικές αίθουσες μαζί με τους φίλους που της έλειψαν.

Είναι χαρούμενη, αν και το καλοκαίρι της φέτος δεν είχε πολλές βόλτες σε κυκλαδίτικα σοκάκια, ούτε αμέτρητες ώρες χαλάρωσης σε μια παραλία. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: Πως είναι σήμερα μετά τον εγκλεισμό της στο Δαφνί;

Ωστόσο, η Ελένη Τσολάκη είναι πανέτοιμη, όχι για να επιστρέψει στο σχολείο στις 11 του Σεπτέμβρη, αλλά να βγει στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha, μια μέρα νωρίτερα από τον αγιασμό, με την εκπομπή «Τι λέει;», που θα προβάλλεται καθημερινά από τις 15:00 έως τις 17:00 το απόγευμα. «Μετά το καλοκαίρι του 2013 που κατέβηκα από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και στον Alpha για την εκπομπή ΠΕΔΕΣ, είναι η δεύτερη φορά που δεν έκανα διακοπές. Συνολικά, έλειψα από την Αθήνα για δέκα μέρες, αλλά πίστεψέ με, δεν με πείραξε καθόλου. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται ένα μεγάλο μου όνειρο. Δουλέψαμε πολύ για αυτό το όνειρο και ανυπομονούμε για την πρεμιέρα» ανέφερε στο People.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: To trailer με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις κυκλοφόρησε! Ποιοι είναι οι κριτές;

«Δεν αναπολώ τα παλιά και προχωράω μπροστά»

Αυτά τα πέντε χρόνια στον Alpha, καθιερώθηκε ως τηλεοπτικό πρόσωπο, ενώ με το δικό της μοναδικό στυλ και σκέρτσο, έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στους τηλεθεατές. Πέρασαν τρεισήμισι χρόνια στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή και στο Happy Day, μέχρι να κάνει το επόμενο βήμα -πέρσι, με την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Slam. Ένα βήμα που, όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, εμπεριείχε μεγάλο ρίσκο, κάτι που της ζητώ να μου αναλύσει περισσότερο. «Όλα όσα έχω κάνει από τότε που ήρθα από την Θεσσαλονίκη ήταν πολύ διαφορετικά σε σχέση με το Slam, ένα τηλεπαιχνίδι με συγκεκριμένο concept. Εκεί είχα πολύ συγκεκριμένο ρόλο. Ήταν μια γοητευτική εμπειρία, αλλά δεν είχε την αμεσότητα ενός ζωντανού προγράμματος. Είπα πως πήρα ένα ρίσκο υπό την έννοια πως πέρσι συστήθηκα ξανά στον κόσμο με κάτι αρκετά διαφορετικό από αυτό που με είχαν συνηθίσει. Παρόλα αυτά, έμαθα πολλά πράγματα από την παρουσίαση του Slam και μέσα μου αισθάνομαι ακόμα πιο ασφαλής για το επόμενο βήμα», εξηγεί.

Δείτε ακόμη: Μαρίνα Πεφάνη: Πέθανε η ηθοποιός που αγαπήσαμε από τον «Κατήφορο»!

Ρίσκο για την Ελένη ήταν και η απόφαση της να αποχωρήσει από το Happy Day και από μια ομάδα με την οποία έδεσαν από την πρώτη κιόλας σεζόν. «Ήταν μεγάλη ευλογία αυτό που μας συνέβη στο Happy Day. Δέσαμε από την αρχή, λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Όταν έφυγα μου πήρε αρκετό καιρό να απογαλακτιστώ από αυτήν την όμορφη παρέα. Όμως, δεν αναπολώ τα παλιά και προχωράω μπροστά».

Δείτε ακόμη: Το Τατουάζ επιστρέφει! Δείτε το επίσημο trailer του δεύτερου κύκλου!

«Πιστεύω πολύ στα παιδιά της παρέας του «Τι Λέει;»»

Ο τίτλος «Τι λέει;» ήταν μια ομαδική σκέψη, η οποία έπεσε στο τραπέζι των συσκέψεων και άρεσε στην διοίκηση του σταθμού. «Είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούμε όλοι στην καθημερινότητά μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα από αυτή την εκπομπή θα ξεχειλίζει η χαρά και το κέφι. Θα είναι μια νότα αισιοδοξίας στην δύσκολη καθημερινότητα που περνάμε όλοι. Όσον αφορά το περιεχόμενο της εκπομπής, θα έχει τα πάντα. Πλέον, ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τι γίνεται γύρω του και δεν έχει παρωπίδες ώστε να βλέπει μόνο σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Επίσης, είναι υποψιασμένος και αυστηρός με τις επιλογές του. Εμείς θέλουμε να αναδεικνύουμε οτιδήποτε σημαντικό, πάντα με σεβασμό στον τηλεθεατή, που είναι και ο τελικός αποδέκτης».