Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: Όλη η αλήθεια για την υγεία της! Γιατί κλείστηκε στο Δαφνί;

Τι λέει ο πατέρας της και ο γιατρός της!

Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: Όλη η αλήθεια για την υγεία της! Γιατί κλείστηκε στο Δαφνί;

Έγκλειστη στην ψυχιατρική κλινική, στο Δαφνί, είναι οικειοθελώς και μυστηριωδώς από το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου!

Η βρέθηκε στο σπίτι τραυματισμένη, λίγες ώρες πριν από τον εγκλεισμό της και εμείς στο Youweekly.gr σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες! Διαβάστε παρακάτω...

Η ηθοποιός έχει ξεκαθαρίσει ότι νοσηλεύεται με τη θέλησή της έπειτα από κάποια περίεργα γεγονότα που, όπως καταγγέλλει, συνέβησαν με την οικογένειά της ανήμερα της γιορτής της Παναγίας.

Δείτε ακόμη: Μαρίνα Πεφάνη: Πέθανε η ηθοποιός που αγαπήσαμε από τον «Κατήφορο»!

«Ναι, θέλω να σας μιλήσω για όσα μου συνέβησαν εκείνη τη μέρα» μας λέει η Τριαντάφυλλη, ξεκινώντας την αφήγησή της, μέσα από το ψυχιατρείο. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, ήταν το πρωί της 15ης Αυγούστου στο πατρικό της σπίτι όταν άρχισαν όλα. «Ηθελα να γνωρίσω στους δικούς μου ανθρώπους τον νέο μου σύντροφο, με σκοπό να επισημοποιήσουμε κάποια στιγμή τη σχέση μας. Εκεί, ανάμεσα σε μένα και στους γονείς μου, έγιναν πολλά που δεν θέλω να θυμάμαι. Φεύγοντας από το σπίτι μου βρισκόμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οταν είδα λοιπόν ένα περιπολικό απέναντι από το σπίτι, το πλησίασα και μετέφερα στους αστυνομικούς όλη την ιστορία που είχε συμβεί. Εκείνοι είδαν ότι ήμουν σε άθλια κατάσταση, αλλά δεν μπορούσαν -όπως μου είπαν- να κάνουν τίποτα, και με παρέπεμψαν να πάω να κάνω καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Δεν το έκανα γιατί, όπως τους εξήγησα, λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει. Ολα υπολειτουργούσαν» είχε αναφέρει στην Espresso.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: To trailer με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις κυκλοφόρησε! Ποιοι είναι οι κριτές;

«Από εκεί έφυγα πάλι περπατώντας και πήγα στην επιχείρηση του συντρόφου μου τρέχοντας. Πήγα να περάσω από μια σχισμή που υπήρχε στη μάντρα και γνώριζα, με σκοπό να του μεταφέρω ένα μήνυμα για να με βοηθήσει.

Ηταν το συνθηματικό μας αυτό το μέρος. Εκεί ράγισα και το αριστερό μου χέρι με συντριπτικό κάταγμα. Οι securities που με είδαν να προσπαθώ να εισβάλω στον φυλασσόμενο χώρο με συνέλαβαν φοβούμενοι ότι θα τους ληστέψω. Ομως μετά κατάλαβαν ότι δεν είμαι κλέφτρα και, όπως τους εξήγησα, απλά ήθελα να μεταφέρω στον σύντροφό μου το μήνυμα για να με βοηθήσει. Με λίγα λόγια, επεδίωξα να μπω σε ένα ίδρυμα και όχι στις φυλακές, για να είμαι ασφαλής» μας λέει και συνεχίζει: «Ηθελα ένα καταφύγιο εκείνη τη στιγμή να κουρνιάσω. Τίποτα άλλο.

Και με έβαλαν στο Δαφνί, στο 9ο τμήμα, 5ο θάλαμο, για να έχω ένα μέρος ασφαλές να μένω. Σας επαναλαμβάνω όμως, εγώ ζήτησα να με βάλουν στο Δαφνί για να έχω κάποια ασφάλεια. Και η Αστυνομία έπραξε τα δέοντα και τους ευχαριστώ θερμά» εξηγεί.

Η νοσηλεία της το 2016
Ηταν 27 Οκτωβρίου 2016, όταν η Τριαντάφυλλη εισήχθη στο Δρομοκαΐτειο έπειτα από καταγγελία της οικογένειάς της, η οποία, όπως τόνιζε τότε ο πατέρας της, ήθελε μόνο το καλό της κόρης της και τίποτα άλλο. Η ηθοποιός είχε βρεθεί έγκλειστη έπειτα από εισαγγελική εντολή και νοσηλεύτηκε στο τμήμα οξέων περιστατικών, αφού προηγουμένως εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους.

Δείτε ακόμη: Το Τατουάζ επιστρέφει! Δείτε το επίσημο trailer του δεύτερου κύκλου!

Τι αναφέρει ο πατέρας και ο γιατρός της για την υγεία της
Ο πατέρας της, είχε αναφέρει για τον εγκλεισμό της: «Η κόρη μου είναι άρρωστη. Πολύ άρρωστη εδώ και πολύ πολύ καιρό. Τρέμω μήπως όλη αυτή η δημοσιότητα της προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα και την ωθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της. Όλα διορθώνονται. Μπορεί να γίνει καλά», είχε πει ο ίδιος.

Ένας από τους θεράποντες ιατρούς της στην ψυχιατρική κλινική, δήλωσε: «Η Τριαντάφυλλη είναι πολύ διακριτική ασθενής, μένει με τη θέλησή της έγκλειστη και έχει διάθεση να βοηθηθεί. Οφείλουμε όλοι να σκύψουμε πάνω της και να της λύσουμε όποια προβλήματα προκύψουν».

Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν λίγο η Τριαντάφυλλη δημοσίευσε και την πρώτη της φωτογραφία μετά τον εγκλεισμό της: