Τόνι Σφήνος: "Για να προκόψει κανείς πρέπει να είναι..." - Ο showman αποκαλύπτει τα μυστικά του αποκλειστικά στο youweekly.gr!

Αποκλειστική συνέντευξη!

Τόνι Σφήνος:

Αν γράψει κανείς το όνομα του στη μηχανή αναζήτηση της Google, εμφανίζονται 394.000 αποτελέσματα! Αυτά θα αποκαλύψουν πως ο -κατά κόσμον- Θανάσης Κιούσης γεννήθηκε το 1978, μεγάλωσε στον Άγιο Ελευθέριο, σπούδασε θέατρο στο Βέλγιο και χορό στη σχολή της Ραλλού Μάνου.

Μάλιστα πριν γίνει γνωστός ως Τόνι Σφήνος, έφτιαξε την ομάδα θεάτρου δρόμου "Τσίρκο Ρεντίκολο" και την μπάντα "ΣΑΛΑΤΑ" (Σαλταρισμένα Άγνωστης Ταυτότητας Ατομάκια.) Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Εμφανίστηκαν "σύννεφα" στη σχέση τους! Τι συμβαίνει με την ωραία ξανθιά παρουσιάστρια και τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ;

Ευρύτερα όμως γνωστός έγινε μόλις το 2013! Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας του; Ο Τόνι Σφήνος αποκαλύπτεται στο youweekly.gr και εξομολογείται!

Το μυστικό της επιτυχίας είναι τελικά όπως είχατε πει, πως για να προκόψει κανείς πρέπει να είναι λεβέντης;

Και λεβέντης και μάγκας ρέi. Εφόσον είναι τσίφτης και μόρτης! Ως επί το πλείστον να χορεύει καλό τσάμικιο.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός που σκοτώθηκε ο γιος του!

Ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που δεχτήκαμε ποτέ;

Από μια γυναικεία ομάδα πόλο που ήθελε απεγνωσμένα να σκοράρει. Με έριξαν μέσα στην πισίνα και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα όταν με στρίμωξαν στο τέρμα. Το σκορ δεν το θυμάμαι!