My Style Rocks 2: Ποιο είναι το κορίτσι που λιποθύμησε στο πρώτο επεισόδιο και τι σχέση έχει με την Φουρέιρα;Αποκλειστικό! 

Για να μην είσαι αδιάβαστη!

My Style Rocks 2: Ποιο είναι το κορίτσι που λιποθύμησε στο πρώτο επεισόδιο και τι σχέση έχει με την Φουρέιρα;Αποκλειστικό! 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr η συγκεκριμένη κοπέλα η Χριστίνα Παπαδέλη κατέρρευσε από το άγχος της την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων.

Η Χριστίνα γεννήθηκε στην Ελλάδα και είναι μισή Σουδανή, μισή Αιγύπτια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My style rocks 2: Ποια νέα παίκτρια έχει κάνει ολόγυμνη φωτογράφιση; "Στο σex τον θέλω άγριο!" Αποκάλυψη!

Έχει σπουδάσει βοηθός φαρμακοποιού, αλλά εργάζεται ως χορεύτρια. Τα τελευταία επτά χρόνια συνειδητοποίησε πόσο πολύ αγαπάει τη μόδα. Της αρέσει να μεταποιεί τα ρούχα που αγοράζει και να τα κάνει πιο ιδιαίτερα και μοναδικά.

Στο Μy Style Rocks μπήκε για να κερδίσει και να εμπλουτίσει τις γνώσεις της στη μόδα. Αγαπάει και θαυμάζει το στυλ της Grace Jones.

Δείτε ακόμη: Tι αληθινά ισχύει με την υγεία της Ειρήνης Παππά; Γιατί βιάζονται να την πεθάνουν... Αποκάλυψη!

Αυτά λέει ο ΣΚΑΙ για την κοπέλα εμείς όμως κάναμε την έρευνα μας και μάθαμε ότι η Χριστίνα εκτός από χορεύτρια είναι και βοηθός φαρμακοποιού και μοιάζει και φοβερά στην Φουρειρα. Μάλιστα την έχουν σταματήσει στο δρόμο ακόμη και για αυτόγραφο.

Δείτε τι λέει σε μια παλαιότερη συνέντευξη της...

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, αλλά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Η Χριστίνα Παπαδέλη θα μπορούσε να είναι ακόμη και δίδυμη αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας, ωστόσο -όπως μας διαβεβαίωσε- δεν έχουν γνωριστεί ποτέ μεταξύ τους.

Εξωτική ομορφιά, σγουρά φουντωτά μαλλιά, «λιλιπούτειες» αναλογίες και καλλίγραμμα πόδια είναι τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν απόλυτα τις δύο κυρίες. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο πως αρκετοί είναι αυτοί που σταματούν τη Χριστίνα στον δρόμο για να τους χαρίσει ένα… αυτόγραφό της, αφού την μπερδεύουν με την Ελένη Φουρέιρα:

«Τον τελευταίο καιρό μού συμβαίνει συχνά» λέει η Χριστίνα γελώντας και περιγράφει στην «Εspresso της Κυριακής» ένα από τα πιο πρόσφατα περιστατικά: «Πριν από μερικές ημέρες έβγαινα από ένα μαγαζί και κάποιος έτρεξε από πίσω μου για να μου ζητήσει να του υπογράψω επάνω σε μια χαρτοπετσέτα»!

Η Χριστίνα Παπαδέλη είναι μόλις 21 ετών, έχει τελειώσει βοηθός φαρμακοποιού και τα βράδια εργάζεται ως χορεύτρια σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας: «Τελείωσα πέρυσι βοηθός φαρμακοποιού και τώρα ψάχνω ένα φαρμακείο για να ξεκινήσω να δουλεύω και πρωί. Τα βράδια χορεύω στο “DC”. Ο χορός είναι το πάθος μου» λέει.

Η Χριστίνα διαθέτει άγρια ανατολίτικη ομορφιά και τα χαρακτηριστικά της δεν μπορεί παρά να κεντρίσουν τα βλέμματα ανδρών και γυναικών:

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Ο μεγάλος φόβος και ο άγνωστος Γολγοθάς της! Τι μας κρύβει για την προσωπική της ζωή;

«Πάντα είχα σγουρά, φουντωτά μαλλιά. Οταν πρωτοξεκίνησε η Φουρέιρα, νομίζω πως ήταν ξανθιά. Τώρα που τα έχει κάνει πιο σκούρα μας μπερδεύουν όλο και περισσότεροι. Στο μαγαζί όπου χορεύω, ο κόσμος που δεν με ξέρει με κοιτάει επίμονα, γιατί νομίζει πως είμαι η τραγουδίστρια. Βέβαια, εγώ δεν νομίζω πως μοιάζουμε πολύ».

Ανέκαθεν το όνειρο της Χριστίνας ήταν να ασχοληθεί με τον χορό. «Μικρή ονειρευόμουν να γίνω δασκάλα χορού. Πάντα χόρευα. Από παιδάκι ακόμη» λέει και εξηγεί πώς ξεκίνησε να χορεύει freestyle σε νυχτερινά μαγαζιά:

«Με παρακίνησε η κολλητή μου, για να είμαι ειλικρινής. Οταν ξεκίνησα ήμουν μόλις δεκαεπτά χρόνων και το έκανα για να βγάζω χαρτζιλίκι. Τελικά, μου άρεσε πολύ και έτσι συνεχίζω. Μέχρι πέρυσι το έκανα παράλληλα με τη σχολή».

Η Χριστίνα Παπαδέλη κατάγεται από το Σουδάν αλλά έχει μεγαλώσει στην Αθήνα: «Γεννήθηκα στο Σουδάν, αλλά από πολύ μικρή ζω στην Ελλάδα. Στην ουσία, με μεγάλωσε ο Ελληνας πατριός μου, τον οποίο έχω σαν πραγματικό πατέρα μου, αφού οι γονείς μου έχουν χωρίσει».

Οσον αφορά τα μελλοντικά σχέδιά της, η Χριστίνα λέει στην «Espresso της Κυριακής»: «Ευελπιστώ να βρω μια πρωινή δουλειά και σίγουρα θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το πάθος μου που είναι ο χορός».

«Εγώ δεν τραγουδάω καθόλου καλά...»

Αν και η ομοιότητά της με την Ελένη Φουρέιρα είναι καταπληκτική, δεν έχει τύχει ποτέ να γνωριστούν: «Δεν γνωριζόμαστε, αλλά μου αρέσει πολύ ως τραγουδίστρια. Νομίζω πως και αυτή θα συμφωνήσει ότι στο μόνο που μοιάζουμε είναι τα μαλλιά και ίσως οι αναλογίες του σώματος. Δεν νομίζω ότι μπορεί να θεωρεί πως έχουμε συγγένεια» λέει γελώντας η Χριστίνα η οποία, αν και χορεύει πολύ καλά, δηλώνει ότι δεν έχει ταλέντο στο τραγούδι:

«Δεν τραγουδάω καθόλου καλά, λέει στην espresso αλλά ακόμη και να ήμουν ταλέντο, δεν θα ήθελα να με συγκρίνουν με την Ελένη Φουρέιρα».

Δείτε το βίντεο: