Γιάννης Τσιμιτσέλης: Επιβεβαιώνει το youweekly.gr! Τα τερτίπια του στην κάμερα και τα νάζια για την Γερονικολού! (βίντεο)

Τι είπε ο ηθοποιός για τη σχέση του με την Κατερίνα;

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Επιβεβαιώνει το youweekly.gr! Τα τερτίπια του στην κάμερα και τα νάζια για την Γερονικολού! (βίντεο)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι το νέο ζευγάρι του καλοκαιριού. Οι δυο ηθοποιοί είναι τρελά ερωτευμένοι, προσπαθούν όμως να διαφυλάξουν τη σχέση τους από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μέχρι διακοπές στη... Δανία πήγαν για να αποφύγουν το κακό το μάτι όμως δεν τα κατάφεραν! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Απασφάλισε για την αμοιβή της στην τηλεόραση! - "Είναι μηνύσιμο!"

Γιατί δεν τα κατάφεραν; Μα φυσικά, γιατί είναι και οι δυο πολύ αγαπητοί στους τηλεθεατές και ο κόσμος όντως τους θέλει ζευγάρι αφού ταιριάζουν πολύ!

Γιάννης και Κατερίνα, ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, δημοσιεύουν σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, ποτέ όμως δεν "ανεβάζουν" κοινά τους στιγμιότυπα.

Το Youweekly.gr, πρώτο σας είχε ενημερώσει για το ερωτικό παιχνίδι του ζευγαριού στις φωτογραφίες που ποστάρουν. (Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Όνομα "βόμβα" στο παιχνίδι! Κούκλος και αθλητής...

Η Κατερίνα Γερονικολού λίγες μέρες πριν, είχε επιβεβαιώσει το Youweekly.gr για την αποκάλυψη μας αυτή, μέσω ενός σχολίου της στο Instagram! (Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

Τώρα ήρθε η σειρά και του Γιάννη Τσιμιτσέλη να μας επιβεβαιώσει!

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και φυσικά ερωτήθηκε για την σχέση του με την πανέμορφη Κατερίνα και επιβεβαίωσε το Youweekly.gr!

"Θα μου λύσεις μια απορία; Ο Hugk ποιος είναι;" τον ρώτησε η δημοσιογράφος και εκείνος όλο νάζι και τσαχπινιά αλλά με το χαμόγελο μέχρι... τα αυτιά απάντησε: "Δεν ξέρω... Αυτά είναι... τερτίπια του Instagram!" είπε ο ηθοποιός με ύφος που έλεγε πολλά και επιβεβαίωνε ακόμα περισσότερα!

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πρεμιέρα για το Happy day! Η ανανεωμένη παρουσιάστρια και το μήνυμα στην Φλορίντα! (βίντεο)

Όμως παραδέχτηκε πως έχει κάνει το επόμενο βήμα στα προσωπικά του και πως είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη: