Πρω1νό: Δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές! Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1!

Τι αλλαγές θα δούμε!

Πρω1νό: Δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές! Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

Στον ΑΝΤ1 το πρωινό ξύπνημα είναι τρόπος ζωής, αφού γνωρίζουμε πώς θα το κάνουμε πιο εύκολο, πιο ευχάριστο και πώς θα το γεμίζουμε καθημερινά με χαμόγελα. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: "Με έβαλε πάνω από 70 χιλιάρικα μέσα..."- Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα! Ο λόγος για την... (βίντεο)

Από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10:00, η Φαίη Σκορδάκαι η ανανεωμένη ομάδα της θα βρίσκονται κοντά μας καθημερινά για να μας ξυπνήσουν με όρεξη, ανεβασμένη διάθεση και θετική ενέργεια.

Η Λίτσα Πατέρα, η σταθερή αξία του «Πρωινού» θα μας ενημερώνει και φέτος καθημερινά για τα ζώδια με προβλέψεις και συμβουλές για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά μας.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Απίστευτο! Κριτής άρχισε να χλιμιντρίζει στο στούντιο! Πάγωσε η διαγωνιζόμενη! (Βίντεο)

Τα μυστικά της γεύσης θα συνεχίσει να μοιράζεται μαζί μας ο ταλαντούχος chef, Βασίλης Καλλίδης. Συνταγές με πολύ μεράκι και μυστικά της γαστρονομίας θα μας ανοίξουν την όρεξη και θα μας κάνουν να διασκεδάσουμε μαγειρεύοντας για τους δικούς μας αγαπημένους. Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης θα μας μάθει πώς να φτιάχνουμε τα πιο λαχταριστά γλυκά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκης θα μας καλωσορίζουν στην παρέα τους, ενώ ο Χρήστος Νέζος θα κάνει τις ζωντανές συνδέσεις.

Δείτε ακόμη: Από τον Άγιο Δομίνικο στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού! Ποιος παίκτης θα βρεθεί δίπλα της;

«Το Πρωινό» επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά γεμάτο εκπλήξεις για να απολαμβάνουμε την ημέρα μας από το πρωί!

Με νέο πλατό, νέα δημοσιογραφική ομάδα, νέους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες και φυσικά τη Φαίη Σκορδά θα αρχίζουμε την ημέρα μαζί, γιατί «Είμαστε Ένα»!

Καθημερινά, από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 10:00, μόνο στον ΑΝΤ1!