Greece’s Next Top Model: Άρχισαν τα όργανα με το... καλημέρα! Ξέσπασε σε κλάματα παίκτρια για την άκομψη κριτική! (βίντεο)

Τι έγινε με την πανέμορφη παίκτρια;

Greece’s Next Top Model: Άρχισαν τα όργανα με το... καλημέρα! Ξέσπασε σε κλάματα παίκτρια για την άκομψη κριτική! (βίντεο)

Πανικός με το "καλημέρα" στο Greece's Next Top Model! Οι τρεις κριτές έδειξαν από την αρχή τα "δόντια" τους στις παίκτριες.

Μια κριτική στην όμορφη παίκτρια την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα. Τι έγινε; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Και όμως! Εκτός Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης! Τα 600.000 ευρώ και το βέτο του Ατζούν!

Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Αγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήραν θέση για να γνωρίσουν την πρώτη κοπέλα και διχάστηκαν. Ποια ήταν αυτή; Η Ιωάννα Μπέλα.

Δείτε ακόμη: Happy day: Πως τα πήγε στην πρεμιέρα με τα νούμερα τηλεθέασης η Σταματίνα Τσιμτσιλή; Πέρασε την Ράλλη;

Με το που έκανε τα πρώτα της βήματα μπροστά τους, οι κριτές ενθουσιάστηκαν όμως λίγο μετά όλα άλλαξαν. Η ερώτηση της Βίκυς Καγιά για τις πλαστικές έφερε την... ανατροπή! Η Ιωάννα Μπέλα είπε πως έχει βάλει στήθος, χείλια και βλεφαρίδες, κάτι που δεν άρεσε καθόλου σε κανέναν από τους κριτές.

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ: Κίνηση ανανέωσης μετά από 9 χρόνια!

Και της είπαν ορθά κοφτά πως το σώμα της είναι ακατάλληλο λόγω πλαστικών και φυσικά η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα πριν αποχωρήσει.

"Εμένα προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ το στήθος. Σε ήθελα στεγνή. Στεγνή μοντελάρα. Αν σκεφτόσουν σοβαρά τη μόδα και το μέλλον σου σε αυτή, γιατί να τα κάνεις όλα αυτά; Δεν τα χρειάζεσαι. Είναι μια κούκλα, αλλά έχει παρέμβει λάθος στο σώμα της" είπε η Βίκυ Βίκυ Καγιά εκφράζοντας την αντίθεση της στην εμφάνιση της παίκτριας.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: