ΣΚΑΙ: Την ... κρέμασαν στο παρά πέντε! Δεν θα είναι στην εκπομπή της Σταμάτη η....

Και δεν είναι αυτή που φαντάζεστε!

ΣΚΑΙ: Την ... κρέμασαν στο παρά πέντε! Δεν θα είναι στην εκπομπή της Σταμάτη η....

Πολλές ή μικρές αλλαγές ετοιμάζονται να κάνουν οι εκπομπές που σιγά- σιγά, αρχίζουν να μπαίνουν στον μαραθώνιο τηλεθέασης!

Πολλά ήταν τα ονόματα που είχαν ακουστεί για την εκπομπή της Σάσα Σταμάτη, "'Οh La La", ενώ τα ονόματα που φαινόντουσαν να έχουν δώσει τα χέρια οι: Ελένη Καρποντίνη, Ιλένια Ουίλιαμς,Δημήτρης Μηλιόγλου και Παναγιώτης Τάτσης! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Greece Next Top Model: Ισοπεδωτικό! Έσπασαν τα κοντέρ της τηλεθέασης!

Το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη μέσα από την "Φωλια των ΚούΚου", φέρνει τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό τοπίο, αφού η Ελένη Καρποντίνη μένει εκτός της εκπομπής!

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Πρόσωπο - έκπληξη εισβάλει στη "Μουρμούρα"! Δεν πάει ο νους σας...

"Την πήραν τηλέφωνο από τον ΣΚΑΪ και της είπαν ότι περιορίστηκε το budget, οπότε αναγκαστηκά δεν θα μπορείς να είσαι μαζί μας...", είπε αρχικά ο δημοσιογράφος, που πρόσθεσε ότι ότι επικοινώνησε με τον επικεφαλή και δεν τίθεται θέμα budget, αλλά θεώρησαν ότι δεν χρειάζεται τέταρτο πρόσωπο!

Δείτε ακόμη: "Αν το άφηνα άλλη μισή μέρα θα είχε χτυπήσει... " - Συγκλονίζουν τα λόγια του Άκη Σακελλαρίου! Η εμφάνιση στην τελευταία παράσταση του Mamma Mia (βίντεο)

Πιο συγκεκριμένα:

"Εγώ μίλησα με επικεφαλή της εκπομπής, ο οποίος μου είπε ότι άλλαξε τελικά το concept της εκπομπής, δεν ήταν το budget. Θεώρησαν ότι δεν υπάρχει λόγος για το τέταρτο πρόσωπο... Μάλλον την έχουν βάλει στο στόχαστρο όμως για μια νέα εκπομπή που ετοιμάζεται στον ΣΚΑΪ...", πρόσθεσε ο Στέφανος Κωνσταντίδης!