Κατερίνα Καινούργιου: Στο πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής της! Η δημόσια ανακοίνωση που μας συγκίνησε!

Η ανάρτηση στα social media!

Κατερίνα Καινούργιου: Στο πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής της! Η δημόσια ανακοίνωση που μας συγκίνησε!

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει και η Κατερίνα Καινούργιου, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα της εκπομπή στο Epsilon!

Η παρουσιάστρια, σε λίγο καιρό καιρό θα έχει τον πιο σημαντικό ρόλο στην ζωής της, αφού θα γίνει νονά και θα βαφτίσει το αγοράκι της καλύτερης της φίλης! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Τους χτύπησε ο έρωτας μετά το Survivor; Ποιοι παίκτες απαθανατίστηκαν σε ραντεβουδάκι;

Η ίδια, ανέβασε στoν προσωπικό της λογαριασμό στα social media, στιγμιότυπα από την αναζήτηση των βαφτιστικών, ενώ μεταξύ των άλλων έγραψε στη λεζάντα:

Δείτε ακόμη: Θυμάστε τον Νικόλα από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

"Σύντομα νονά ...και το πιο σημαντικό στο μπέμπη της καλύτερης μου φίλης #babyjohn
Επιτρέψτε μου να σας πω, πόσο τυχερη κ ευλογημένη νιώθω που θα βιώσω αυτή την έννοια... Η σχέση με το βαφτιστήρι μας είναι μια βαθιά ευεργετική σχέση... Το μυστήριο της βάπτισης ενωνει με έναν βαθύ και ουσιαστικό τρόπο για όλη μας τη ζωή με έναν μοναδικό και αναντικατάστατο ιερό δεσμό.... Δε συμφωνείτε ?#feelingblessed
Διαλέγοντας λοιπόν όλα μαρτυρικά...τις λαμπάδες ...κτλ ...για πείτε καμία ωραία ιδέα ? @foedo.gr #baptism#godmothersoon #happyness"

Δείτε ακόμη: Νατάσα Καλογρίδη: Γυμνή στο κρεβάτι ... λέει καλημέρα στους followers της και προκαλεί "σεισμό" στο Instagram!

Δείτε τις αναρτήσεις!