Greece's Next Top Model: Η 18χρονη ''πλαστική'' παίκτρια που ανέβασε το αίμα στο κεφάλι των κριτών! Η μητέρα της ήταν εκεί και...(video)

Τι συνέβη;

Greece's Next Top Model: Η 18χρονη ''πλαστική'' παίκτρια που ανέβασε το αίμα στο κεφάλι των κριτών! Η μητέρα της ήταν εκεί και...(video)

Οι κριτές του Greece's Next Top Model δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους.

Ο λόγος; Η 18χρονη παίκτρια που είχε πειράξει το σώμα της κάνοντας πλαστικές σε πολλά σημεία του σώματος της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμα: Είναι γεγονός! Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης! Ο λόγος για...

Η παίκτρια είναι η Ηρώ Δημητροπούλου της οποίας η μητέρα της έχει μάθει την τέχνη του modeling, καθώς η ίδια είναι η ιδιοκτήτρια σχολής μοντέλων στην Θεσσαλονίκη. Η 18χρονη Ηρώ είχε αρκετές φιλοδοξίες να μπει στο διαγωνισμό και να τον κερδίσει.

Οι προσδοκίες της όμως διαψεύστηκαν. Οι κριτές αρνήθηκαν να ψηφίσουν καθώς δεν βρήκαν τον λόγο να ψηφίσουν. Η παίκτρια από την πρώτη ματιά των κριτών βγήκε άκυρη καθώς είχε κάνει προσθετική στήθους και είχε πειράξει τα χίλια της, περιορίζοντας τους κριτές να δουλέψουν μαζί της.

Δείτε ακόμα: Αυτό είναι το νέο παλάτι της Φάιης Σκορδά! Κοστίζει 350.000 ευρώ...

Το κερασάκι στη τούρτα ήταν η εμφάνιση της μητέρας της παίκτριας, η οποία σχολιάστηκε αρνητικά από τους κριτές. Το πρότυπο που είχε σχηματίσει στην κόρη της ήταν η πλαστική ομορφιά καθώς η ίδια φαινόταν να την αγαπάει. Από τους τέσσερις κριτές ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός ήταν αυτός που αντέδρασε πιο έντονα και δεν προσπάθησε να κρύψει τα συναισθήματα του.

Δείτε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλάει για τα λάθη του παρελθόντος και κάνει την αυτοκριτική της!

Τι είπαν;

TAGS