Ετεοκλής Παύλου: Ο πυροβολισμός και ο έρωτας! Η ιστορία του γοητευτικού άνδρα που έχει "κλέψει" την καρδιά της Χατζίδου!

Ποιοι είναι οι στόχοι του;

Ετεοκλής Παύλου: Ο πυροβολισμός και ο έρωτας! Η ιστορία του γοητευτικού άνδρα που έχει

Ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Ελένης Χατζίδου αλλά και εκείνη πετάει στα... σύννεφα! Ο λόγος για τον γοητευτικό personal trainer Ετεοκλή Παύλου.

Ο νεαρός γυμναστής της έκλεψε την καρδιά και οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα και ένα απίστευτο πάθος! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ant1: Όλες οι πρεμιέρες της Δευτέρας! Τα "δυνατά" χαρτιά του καναλιού βγαίνουν στον "αέρα"!

Ποια είναι όμως η ιστορία του Ετεοκλή Παύλου; Είναι νέος, ωραίος και πρωταθλητής στο κανόε καγιάκ ατόμων με αναπηρία! Με την Ελένη Χατζίδου γνωρίστηκαν όταν ανέλαβε να την προπονεί. Που να ήξεραν ότι ο έρωτας, καραδοκούσε;

Δείτε ακόμη: Έλα στη Θέση μου: Το δυναμικό come back της οικογένειας Σοφοκλέους! Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια;

Απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του πανεπιστημίου Αθηνών, ασχολήθηκε από πολύ μικρός με το κανόε καγιάκ ενώ έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Δείτε ακόμη: Θοδωρής Μαραντίνης: Το απίστευτο δώρο γενεθλίων στην Σίσσυ Χρηστίδου!

Το 2013, σε ηλικία μόλις 23 χρόνων ο Ετεοκλής δούλευε ως πορτιέρης σε club. Εκεί βρέθηκε στη μέση σε έναν καβγά οπαδών και δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιά. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για τη ζωή του.

Δείτε ακόμη: Αϊβάζης - Κορινθίου: 8 χρόνια παντρεμένοι! Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο του γάμου τους...

Και τα κατάφεραν! Τον έσωσαν! Όμως δεν κατάφεραν να σώσουν και το πόδι του το οποία δυστυχώς ακρωτηρίαστηκε. Ο Ετεοκλής έβαλε καινούργιους στόχους στην ζωή του. Επόμενος στόχος; Οι παραολυμπιακοί του 2020 στο Τόκιο!