Συγκινεί ο πασίγνωστος ηθοποιός για τις τρεις αποβολές τις γυναίκας του

Η ανάρτηση στα social media!

Συγκινεί ο πασίγνωστος ηθοποιός για τις τρεις αποβολές τις γυναίκας του

Η σύζυγος του πριν δυο μέρες εξομολογήθηκε ότι είχε τρεις αποβολές. Σήμερα ο διάσημος ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την δική του εμπειρία και πως έζησε όλη αυτή τη κατάσταση.

Ο 41χρονος James Van Der Beek μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram συγκίνησε... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Δεν φοράω σουτιέν"! - Δήλωση "φωτιά" παίκτριας του My Style Rocks 2! (βίντεο)

"Θα ήθελα να πω ένα ή δύο πράγματα για τις αποβολές για τις οποίες είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια, (συμπεριλαμβανομένου και της περιόδου, λίγο πριν έρθει στη ζωή μας αυτή η μικρή ομορφιά! Αρχικά θα πρέπει κάποιος να σκεφτεί μια άλλη λέξη για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει σε μια γυναίκα.

Αυτή η λέξη (miscarriage στα αγγλικά) σημαίνει ότι κάτι έπεσε από μια γυναίκα ή απέτυχε να κουβαλήσει. Απ' όσο γνωρίζω στις περισσότερες περιπτώσεις, η αποβολή δεν έχει να κάνει με τίποτε που έκανε η μαμά ή δεν έκανε!

Δείτε ακόμη: Baby boom! Έγκυος ξανά πασίγνωστη celebrity; Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες!

Οπότε ας βγάλουμε το φταίξιμο από το τραπέζι, πριν αρχίσουμε! Θα σας κάνει να κλαίτε, όπως τίποτε άλλο! Είναι σκληρό και είναι επίπονο από ό,τιδήποτε και αν έχετε βιώσει μέχρι σήμερα. Οπότε μην κρίνετε το πένθος σας και μη συμπεριφέρεστε σαν να μη συνέβη τίποτε.

Αφήστε να βγει από μέσα σας, όταν έρθει η θλίψη! Αρκετοί γονείς, συνειδητοποιούν ότι έχουν ακόμη μεγαλύτερη επιθυμία για ένα παιδί.

Δείτε ακόμη: Εξοργισμένη αποχώρηση! Η έντονη δυσαρέσκεια και η αναμονή!

Και πολλά, πολλά, πολλά ζευγάρια, προσπαθούν και αποκτούν ευτυχισμένα, υγιή και όμορφα παιδιά αργά ή γρήγορα (κάποιες φορές συμβαίνει αρκετά γρήγορα... σας προειδοποιώ)." έγραψε ο 41χρονος ηθοποιός προκαλώντας ανατριχίλα...

Δείτε ακόμη: Η «γυμνή» αλήθεια της Έλλης Κοκκίνου! Αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό...

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο ηθοποιός να κρατά στην αγκαλιά του, μαζί με τη σύζυγό του Kimberly, το πέμπτο του παιδί, την κόρη του Gwendolyn, που θα γίνει 3 μηνών το Σάββατο.