Τόλης Βοσκόπουλος: Κατάθεση ψυχής με βουρκωμένα μάτια για τα 60 χρόνια στις πίστες!

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Τόλης Βοσκόπουλος: Κατάθεση ψυχής με βουρκωμένα μάτια για τα 60 χρόνια στις πίστες!

Με θέα την Ακρόπολη ο Τόλης Βοσκόπουλος έδωσε συνέντευξη τύπου με μάτια βουρκωμένα για τα 60 χρόνια στις πίστες.

Όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση με αφορμή τη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο στις 30 Σεπτεμβρίου, κάνουν λόγο για "κατάθεση ψυχής" του Άρχοντα της Πίστας! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Alpha: Κίνηση ματ! Βάζει το δυνατό χαρτί του απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Ο Γιώργος Λιάνης που είχε αναλάβει την επιμέλεια της συναυλίας μίλησε για τον φίλο του πλέον και εξήγησε γιατί τον θεωρεί τον τελευταίο star της Ελλάδας!

Δείτε ακόμη: "Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα στο ίδιο κρεβάτι που κοιμόμουν με τη γυναίκα μου, μετά τον θάνατο της..."

" Ήμουν αρνητής του για αρκετό καιρό, θεωρούσα τα τραγούδια του μάταια, αλλά με τον καιρό, η άποψη μου άλλαξε άρδην. Ο Τόλης είναι ο τελευταίος Έλληνας σταρ, όπως ήταν λίγοι.. η Αλίκη, η Μελίνα… γιατί έχει διαύγεια, δεν είναι απλά ο εαυτός του, αλλά τον ξεπερνάει.

Δείτε ακόμη: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Περασμένα... ξεχασμένα! Τι είπε για την κόντρα του παρελθόντος με την Γερμανού;

Δεν έχει λησμονήσει αυτούς που τον βοήθησαν και κυρίως δεν εξέλαβε τη φήμη, ως δόξα. Αποφεύγει πεισματικά την υπερβολική έκθεση στα ΜΜΕ, (για 50 χρονια προσπαθούσα να του πάρω συνέντευξη). Ο Τόλης δεν παριστάνει τον αντιστάρ…. (αντιστάρ ήταν ο Βέγγος, είναι η Ειρήνη). Ο Τόλης, είναι.

Δείτε ακόμα: Γάμος υπερπαραγωγή στην Βάρκιζα! Η βασίλισσα των κλιματιστικών παντρεύτηκε πασίγνωστο 'Ελληνα επιχειρηματία!

Δεν τον πτοούν οι ύβρεις και είναι πάντα η ζωντανή απόδειξη της υπόσχεσης που δίνει στους άλλους. Ο Τόλης δεν επεδίωξε να κάνει διεθνή καριέρα, γιατί απλά, αγαπάει την Ελλάδα.” είπε ο κ.Λιάνης.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για τον πατέρα του και συγκίνησε τους πάντες... "Κοντεύω τα 80. Κάθε φορά που βαίνω στην σκηνή λέω (εννοεί τον πατέρα του) "Κοίτα τώρα"...

Δείτε ακόμα: Μπέττυ Μαγγίρα: Απίθανο σχόλιο από φίλη της στο Instagram!- “Έλεος μηδέν styling”

Λίγο νωρίτερα είχε αποκαλύψει πως όταν ήταν 15 χρονών και ανακοίνωσε στον πατέρα του ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής, εκείνος αντί να τον κατσαδιάσει τον πήρε από το χέρι και τον πήγε να τον γράψει στο Εθνικό Ωδείο "Μ. Καλομοίρης". Όταν ο άρχοντας της πίστας τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό ο πατέρας του, απάντησε: "Δεν ήθελα ποτέ να γυρίσεις να μου πεις ότι μπορούσες να γίνεις κάτι και εγώ σε εμπόδισα."

Δείτε τις φωτογραφίες: