Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι η follower που την "έβγαλε" από τα ρούχα της!

Μήπως έχει εμμονή με την ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης;

Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι η follower που την

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει το come back της και την πρεμιέρα της εκπομπής της από την συχνότητα του Alpha!

Η ξανθιά παρουσιάστρια, αν και δεν είναι γενικά λάτρης των social media, έχει φάει "σκάλωμα" με το Instagram. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμα: Νατάσα Ράγιου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την Ρίκα Βαγιάνη μετά από ένα μήνα!

Αυτό εξάλλου είναι κάτι που το έχει δηλώσει και η ίδια μέσα από την κάμερα της εκπομπής της! Η Ελένη από όταν ανακάλυψε τον... μαγικό κόσμο του Instagram φροντίζει να αλληλεπιδρά καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε ακόμα: Πόπη Τσαπανίδου: Γιατί της την έπεσε follower της; Η οργισμένη αντίδραση!

Κάθε της ανάρτηση γίνεται viral και τα Likes πέφτουν "βροχή"! H ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης, από όταν "άνοιξε" τον λογαριασμό της στο Instgram, μέχρι και σήμερα δεν είχε μπει ποτέ στη διαδικασία του να απαντήσει σε αρνητικά σχόλια. Τα προσπερνούσε.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα! Η Ελένη "βγήκε" από τα ρούχα της και "έβαλε" στη θέση της μια follower (Δείτε εδώ).

Η συγκεκριμένη κυρία κάτω από τη φωτογραφία της Ελένης με το καινούριο της χρώμα στα μαλλιά, φρόντισε να γράψει: "Το χρώμα στα μαλλιά είναι χάλια. Είσαι κατακόκκινη στη μούρη".

Δείτε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη - Ελένη Μενεγάκη: Μετά από τον "Πρωινό Καφέ"... ξανά μαζί!

Η Ελένη,πάντα ευγενικά αλλά και... αποστομωτικά της απάντησε: "Καταλαβαίνω ότι δεν αγαπάς τα θερμά χρώματα γιατί βλέπω πως προτιμάς τα Σαντρε (είδα τη φωτο σου) όμως αγαπημένη μου εμένα μου αρέσουν τα θερμά χρώματα και με αυτά είμαι σε όλη μου τη ζωή. Σήμερα με βλέπεις πρώτη φορά; Πολλά Φιλιά.

ΥΓ. Αλήθεια, αν σου πει κάποια άγνωστη ότι το χρώμα σου είναι χάλια και σε χλωμιάζει (ότι μου έγραψες δηλαδή) θα πας την άλλη μέρα να κάνει το δικό μου θερμό ξανθό ή θα κρατήσεις το δικό σου; Καλό χειμώνα"

Δείτε ακόμη: Ελένη Τσολάκη: Πήγε τελικά στην παρουσίαση προγράμματος του Alpha; Όλο το παρασκήνιο!

Ποια είναι όμως η συγκεκριμένη διαδικτυακή φίλη που έκανε έξαλλη την Ελένη Μενεγάκη;

Η κυρία, η οποία ακούει στο όνομα Ελένη είναι μια πανέμορφη κυρία από τη Πάτρα. Εντυπωσιακή στην εμφάνιση και ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ειδικά σε ότι αφορά στο προφίλ της Ελένης Μενεγάκη! Τι εννοούμε;

Η κυρία Ελένη, δεν είναι η πρώτη φορά που "κράζει" την όμορφη παρουσιάστρια. Έχει τύχει κι άλλες φορές να δηλώσει την... αντίθεση της στις αναρτήσεις της Ελένης Μενεγάκη. Όπως για παράδειγμα το παλιότερο σχόλιο που ακολουθεί:

Η εντυπωσιακή ξανθιά με τα "κλειδωμένα" προφίλ στα social media φαίνεται πως έχει ιδιαίτερα αδυναμία στην Ελένη Μενεγάκη, αφού δεν "ακολουθεί' κάποιον άλλον από τα επώνυμα ονόματα της ελληνικής showbiz εκτός από την Ελένη και τον... Σάκη Τανιμανίδη!