Νικολέττα Ράλλη: To "αντίο" στο φινάλε της εκπομπής, το μήνυμα στο "αγόρι" της και η συγκινητική ανάρτηση! (βίντεο)

Όλα όσα είπε!

Νικολέττα Ράλλη: To

Αυλαία έριξε σήμερα το "Καλοκαίρι μαζί στις 10" και το "αντίο" των δυο παρουσιαστών ήταν συγκινητικό!

Νίκος Αναδιώτης και Νικολέττα Ράλλη αφού ευχαρίστησαν τον Αnt1 για την ευκαιρία που τους έδωσαν πήρε ο κάθε ένας τον λόγο και είπε δυο λόγια. Συγκεκριμένα... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μυρίζει... μπαρούτι! Ποιον παίκτη του Master Chef καρφώνει "άγρια" ο Διονύσης Αλέρτας;

...ο Νίκος Αναδιώτης που μίλησε πρώτος είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να περάσω ένα μοναδικό και ξεχωριστό καλοκαίρι στη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που με ανέχτηκαν. Ιδανικά θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω μαζί τους, δεν ξέρω αν θα μπορεί να συμβεί αυτό. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον" ενώ όταν ήρθε η σειρά της Νικολέττας είπε: "Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον ΑΝΤ1 που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πραγματικά υπέροχους ανθρώπους, να γνωρίσω το αγόρι μου… Αυτό που το πάτε; Να τα λέμε κι αυτά"!

Δείτε ακόμα: Νατάσα Ράγιου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την Ρίκα Βαγιάνη μετά από ένα μήνα!

Δείτε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη - Ελένη Μενεγάκη: Μετά από τον "Πρωινό Καφέ"... ξανά μαζί!

Ποιο αγόρι εννοεί η όμορφη Νικολέττα; Τον Νίκο Αναδιώτη που ήταν ο συμπαρουσιαστής στην εκπομπή ή τον Γιώργο Μαυρίδη που γνώρισε στο πλατό και οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα; Μόνο η Νικολέττα Ράλλη ξέρει!

Το τέλος της εκπομπής φαίνεται πως στεναχώρησε πάντως την παρουσιάστρια η οποία φρόντισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με όλους τους συνεργάτες της.

Η λεζάντα τα λέει όλα: "Καλοκαίρι 2018

Δείτε την ανάρτηση της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλοκαίρι 2018

ΠΗΓΗ ;