Ξανά μαζί Καπουτζίδης και Θεοπούλα... μετά το "Παρα πέντε"!Συνεργασία "φωτιά" 13 χρόνια μετά!

Τι ετοιμάζουν οι αγαπημένοι ηθοποιοί;

Ξανά μαζί Καπουτζίδης και Θεοπούλα... μετά το

Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην ελληνική showbiz! Ο λόγος για τον Γιώργος Καπουτζίδη και την Θεοπούλα ή κατά κόσμον Έφη Παπαθεοδώρου!

Οι δυο τους, άφησαν το δικό τους στίγμα στην τηλεόραση με το "Παρά Πέντε" να είναι μέσα στις πιο επιτυχημένες σειρές που έχουν περάσει από την τηλεόραση! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Η ιστορίας μιας αγάπης... Όταν ο έρωτας χτύπησε την πόρτα πασίγνωστου μοντέλου! Η ανάρτηση που... γέμισε καρδούλες το Instagram!

Οι δυο τους συναντήθηκαν πάλι επαγγελματικά για τη μεταγλώττιση κινουμένων σχεδίων! Ο Γιώργος Καπουτσίδης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, τη φωτογραφία- ενώ έγραψε στη λεζάντα:

Δείτε ακόμη: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Daddy's girl! Η φωτογραφία με τον πατέρα της που... έλιωσε το Instagram!

"Όταν συναντηθήκαμε πριν από 13 χρόνια, κανείς από τους δυο δεν φανταζόταν ότι αυτή η συνάντηση θα ήταν τόσο καθοριστική για τις ζωές και των δυο. Σήμερα, 13 χρόνια μετά, είμαστε και παλι μαζί, στη μεταγλώτισση της υπέροχης ταινίας κινουμένων σχεδίων, «Ο Γκριντς» Μόνο που η αμηχανία της πρώτης συνάντησης του τότε, έχει γίνει πια αγάπη! Βαθιά αγάπη και νοσταλγία για όσα έχουμε ζήσει παρέα. "

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει η Μάγκυ Ταμπακάκη! «Όταν έμαθα ότι ο άντρας μου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας είπα...»

Δείτε την ανάρτηση: