Ναταλία Γερμανού: Τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα της στον Alpha!

Μας συστήνει τους συνεργάτες της!

Ναταλία Γερμανού: Τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα της στον Alpha!

"Στον Alpha νιώθω σπίτι μου...."

Δυναμικό come back, έκανε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha, η Ναταλία Γερμανού με την παρέα της που θα μας κρατάνε συντροφιά τα Σαββατοκύριακα. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστος ηθοποιός στο νοσοκομείο! Η μάχη με το αλκοόλ και η πάλη για τη ζωή του!

Η Ναταλία Γερμανού σύστησε τους νέους συνεργάτες της, ξεκινώντας με τον Κώστα Τσουρό, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενη με αυτή την μεταγραφή!

"Ακροβατείς πολύ όμορφα ανάμεσα στον καυστικό λόγο και έχεις τον πιο ωραίο λόγο...ο Τσουρός, "σφάζει",χαμογελάει και ταυτόχρονα μαχαιρώνει...", είπε μεταξύ των άλλων η παρουσιάστρια!

Η Ναταλία Γερμανού, συνέχισε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που όπως εξήγησε έχουν παρελθόν, αφού όταν ήταν στον Αγ. Δομίνικο είχε "στολίσει" την Ευρυδίκη μέσα από το Τwitter!

Δείτε ακόμη: Παρουσίαση προγράμματος Alpha: Ποιος συνόδευσε τη Μενεγάκη; Ο μυστηριώδης άντρας που μπήκαν αγκαζέ!


"Είναι αυτό που λέμε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς πριν γνωρίσεις έναν άνθρωπο", είπε η Ναταλία για την νέα της συνεργάτιδα!

Όσο για την Φωτεινή Πετρογιάννη; Η ίδια, εξήγησε ότι την γνώρισε μέσα από την εκπομπή της Καινούργιου πριν από δύο χρόνια, ενώ όταν την είχε δει είχε σκεφτεί..."What a bitch". Η Ναταλία Γερμανού είπε ότι ή δημοσιογράφος έχει και μια πολύ τρυφερή πλευρά ταυτόχρονα!

Δείτε ακόμη: Η Σπυροπούλου σε επικό αυτοτρολάρισμα! Τι ζητάει στο Instagram;

""Καθαρός, γλυκός και τίμιος... πίσω από αυτά τα ματιά ενός ανθρώπου υπάρχει... άνθρωπος", είπε για τον χάρη Γιακουμάτο που τον γνώρισε καλύτερα στα meeting που κάνανε, ενώ αυτή ηταν η σκέψη της όταν τον γώρισε μέσα από το ριάλιτι επίβιωσης!