Αποκάλυψη: Πως είναι οι σχέσεις της Υβόννης Μποσνιακ με την μάνα του Ρέμου και πως γνωρίστηκαν! (Βίντεο)

Όλα στη φόρα!

Αποκάλυψη: Πως είναι οι σχέσεις της Υβόννης Μποσνιακ με την μάνα του Ρέμου και πως γνωρίστηκαν! (Βίντεο)

Μπορεί ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, να είναι πολλά χρόνια ζευγάρι, αλλά γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για το πως γνωρίστηκαν και πως κατέληξαν να είναι μαζί, αφού τόσο ο τραγουδιστής, όσο και το μοντέλο δεν μιλούν για την προσωπική τους ζωή!

Ωστόσο, η Υβόννη εμφανίστηκε στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά και είπε να κάνει μία εξαίρεση! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό: Ρέμος και Υβόννη - Όταν για πρώτη φορά τους έπιασαν οι παπαράτσι!


«Όταν τον γνώρισα, ήξερα ποιος είναι, αλλά δεν ήξερα πόσο μεγάλος καλλιτέχνης είναι. Είχαμε πάει στη Μύκονο και περπατήσαμε στα σοκάκια σαν ζευγάρι, τον χαιρετούσε όλος ο κόσμος, κι εγώ νόμιζα ότι απλά ξέρει όλον τον κόσμο. Είναι τόσο καλός με τον κόσμο. Έχουμε πολύ καλή χημεία, ταιριάζουμε πολύ! Δεν είναι τόσο του προγράμματος, όπως εγώ, αλλά στη δουλειά του είναι, στη ζωή του είναι πιο χαλαρός. Έχουμε περάσει και δυσκολίες, και έχουμε καταλάβει ο ένας τον άλλο. Αγαπάω πάρα πολύ τη μαμά του Αντώνη. Είναι σαν δεύτερη μητέρα μου! Όλη του η οικογένεια είναι πολύ ζεστοί και απλοί άνθρωποι, όπως κι οι δικοί μου! Στο σπίτι φτιάχνω τα πάντα, ακόμη και ψωμί», είπε αρχικά το μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Γάμος Μπόσνιακ - Ρέμου: Ήταν με διαφορά η πιο καλοντυμένη! Ποια έκλεψε τις εντυπώσεις και πώς τα κατάφερε!

Η Υβόννη μίλησε όμως και για την κορούλα τους που είναι σήμερα 3 ετών, εξηγώντας ότι είναι από τις μαμάδες που θέλει να κοιμάται το μωράκι τους στο κρεβάτι των γονιών: «Το κοριτσάκι μας είναι 2 χρονών και 2 μηνών. Είναι πολύ ήσυχη και καλή. Εντάξει, εγώ δουλεύω πολύ, ξυπνάω πρωί, την ετοιμάζω, πάω δουλειά, έρχεται και από το γραφείο το απόγευμα, δεν την έχω ξεκινήσει ακόμη παιδικό σταθμό, αλλά είναι λίγο ευαίσθητη, δεν ξέρω αν θα την ξεκινήσω ακόμη. Κοιμάται μαζί μας, τα Σαββατοκύριακα σίγουρα. Έχω το πρόγραμμα, αλλά σε κάποια πράγματα κάνω πίσω. Αν θέλει το παιδί αγκαλιά, δεν πρέπει ποτέ να την αρνηθείς. Χρειάζονται και τα όρια βέβαια». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Φλορίντα Πετρουτσέλι: Τι φόρεσε στο γάμο του Ρέμου και σχολιάστηκε αρνητικά;