Γάμος Μπόσνιακ- Ρέμου: Η Γερμανού έδωσε το ρεπορτάζ! Οι μπομπονιέρες, το μενού και τα καρτελάκι των καλεσμένων! (Βίντεο)

Πάρτε μια γεύση από τον γάμο της χρονιάς!

Γάμος Μπόσνιακ- Ρέμου: Η Γερμανού έδωσε το ρεπορτάζ! Οι μπομπονιέρες, το μενού και τα καρτελάκι των καλεσμένων! (Βίντεο)

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν ε τα ιερά δεσμά του γάμου!

Η γοητευτική επιχειρηματίας και σχεδιάστρια και ο επιτυχημένος τραγουδιστής παντρεύτηκαν στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη με 200 προσκεκλημένους και κουμπάρους τον Κώστα Πηλαδάκη, τη Μαρία Μπεκατώρου,το Δημήτρη Κοντομηνά και το Γιάννη Παπαλέκα. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Γάμος Μπόσνιακ- Ρέμου: "Κάγκελο" η Γερμανού! Η παρατήρηση του Ρουβά που... την έστειλε! (βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού, ήταν καλεσμένη και μέσα από την εκπομπή του Αlpha - "Καλύτερα δε γίνεται", μας έδειξε λεπτομέρειες από τον παραμυθένιο γάμος!

Δείτε ακόμη: Γάμος Μπόσνιακ - Ρέμου: Οι ευχές της Δέσποινας Βανδή στο ζευγάρι! (Βίντεο)

Στο τραπέζι υπήρχε ένα καρτελάκι με βουλοκέρι, με αριθμό για να ξέρουν οι καλεσμένοι που θα καθίσουν! Η Ναταλία Γερμανού, είπε ότι είχε πάρα πολύ ωραία κουζίνα και καταπληκτικό ταρτάρ, που γεύτηκε στην αρχή!

Ένα πουγκάκι με ρύζι και τα αρχικά του ζευγαριού, είχαν όλοι οι καλεσμένοι! Όσο για τον μπομπονιέρα; Ένα γκρι κουτάκι είχε μέσα τα κουφέτα!

Δείτε ακόμη: Γάμος Μπόσνιακ - Ρέμου: Τα μπριζολάκια του Νουσρέτ και η πόζα της Μπεκατώρου με τον Ramazzotti! (Βίντεο)

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: