"Μου έδιναν 15 εκ. δραχμές για μια γυμνή φωτογράφιση...."- Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει!

Ο λόγος για την...

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Τζένη Μπότση στο Page 2, ενώ μεταξύ των άλλων απάντησε στον Γιάννη Πουλόπουλο, για το αν έχει ντραπεί ποτέ όταν παιζόταν το "Σημάδι του Έρωτα", αλλά και αν έχει δεχθεί ποτέ πρόταση για γυμνή φωτογράφιση!

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη: Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Απίστευτη γκάφα! Κατά λάθος έδειξε το μωρό της Μελέτη στο Instagram!

Όταν παιζόταν το «Σημάδι του έρωτα» υπήρχαν στιγμές που ντρεπόσουν;

Τι εννοείς; Ντρεπόμουν όλες τις στιγμές. Μην ξεχνάς ότι πριν από το «Σημάδι» ήμουν ένα κορίτσι που ούτε φορούσε τακούνια ούτε είχε ανοιχτό ντεκολτέ. Αν ρωτήσεις τον σκηνοθέτη, θα έχει να σου διηγηθεί άπειρες στιγμές που έπεφτα κι έτρωγα τα μούτρα μου. Στις ερωτικές σκηνές ήθελα να κάθομαι σε μια γωνίτσα και να κλαίω. Για να καταλάβεις πόσο έξω από εμένα ήταν όλο αυτό, στην πρώτη σκηνή που γυρίσαμε έπρεπε να βγάλω την μπλούζα. Ε, ακόμα και αυτό από την ντροπή μου το έκανα λάθος και τη γυρίζαμε ξανά και ξανά. Όσοι με ήξεραν είχαν σοκαριστεί. Θυμάμαι ότι με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου με τον οποίο κάναμε διακοπές από παιδιά και μου είπε: «Μα καλά, τόσα χρόνια που σε ξέρω δεν έχεις κάνει ποτέ μπάνιο τόπλες. Και τώρα βγήκες και τα πέταξες στην τηλεόραση;». Ακόμα κι εγώ σόκαρα τον εαυτό μου.

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Σκουλός: "Είναι πάρα πολύ πειραγμένη..."- Το σχόλιο για παίκτρια που θα συζητηθεί! (Βίντεο)

Εκείνη την περίοδο είχες δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση;

Εννοείται. Πολλές φορές μου πρότειναν μετά το «Σημάδι του έρωτα» να κάνω γυμνή φωτογράφιση. Σε μια περίπτωση μου έδιναν 15 εκατ. δραχμές. Δεν το έκανα και δεν το μετάνιωσα. Θαυμάζω τις γυναίκες που το έχουν κάνει, γιατί έχουν έναν τσαμπουκά παραπάνω από εμένα. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω.