Δείτε τις λαμπερές εμφανίσεις στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1!

Εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παρουσίαση του ΑΝΤ1

Δείτε τις λαμπερές εμφανίσεις στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1!

«Είμαστε Ένα» είναι το σύνθημα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν του ΑΝΤ1, ωστόσο από την παρουσίαση προγράμματος οι ηχηρές απουσίες δεν ήταν λίγες!

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η λαμπερή επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος του καναλιού, Ant1. Οι παρουσιαστές και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού βρέθηκαν στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού αργά το απόγευμα. Το «παρών» έδωσαν παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, συνεργάτες του σταθμού, γιορτάζοντας τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λέντζας: Άγριο "κάρφωμα" στον Σάκη Τανιμανίδη! Γιατί δεν πήγε στον γάμο;

Ο Αnt1, έχει εισβάλλει ήδη δυναμικά στη νέα σεζό, δίνοντας έτσι στους τηλεθεατές μία μικρή γεύση από όσα θα δουν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες. Στόχος του σταθμού είναι το νέο πρόγραμμα να αναδείξει για μία ακόμα χρονιά τον ΑΝΤ1 σε τηλεοπτικό πρωταγωνιστή.

Δείτε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Υποψήφιος βουλευτής με ποιο κόμμα; Γιατί ρωτάει τους φίλους του!


Από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της βραδιάς, ξεχώρισε ιδιαίτερα η παρουσίαστρια της εκπομπής "Πρωινό", Φαίη Σκορδά με το κλασικό μαύρο φόρεμά της, που αναδείκνυε τα καλλίγραμα πόδια της. Την παράσταση έκλεψε και η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ ιδιαίτερα εκθαμβωτική ήταν και η ξανθιά παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και η Νικολέτα Ράλλη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ντυμένος casual, παρευρέθηκε δίνοντας την δική του παρουσία στη βραδιά.

Δείτε ακόμη: Γάμος Μπόσνιακ- Ρέμου: Η καρμική σύμπτωση που αποκάλυψε η Μπεκατώρου! (Βίντεο)

Απουσία; Οι απουσίες ήταν άκρως ηχηρές, με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Λιάγκα που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από τη διοίκηση του σταθμού και οι σχέσεις τους παγωμένες. Απούσα, ωστόσο, και η Δούκισσα Νομικού.

TAGS