Ρουβάς - Ζυγούλη: Όλες οι φωτογραφίες και οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του μικρού Απόλλωνα!

Μόνο στο Youweekly.gr!

Ρουβάς - Ζυγούλη: Όλες οι φωτογραφίες και οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του μικρού Απόλλωνα!

Ένας μικρός θεός μπήκε επίσημα στην οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη την περασμένη Κυριακή, όταν βαφτίστηκε δηλαδή ο βενιαμίν της οικογένειας Απόλλωνας!

Το ζευγάρι έλαμπε κυριολεκτικά, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει γονείς και παιδιά να έχουν ονόματα που ξεκινούν από «Α» (Αναστάσιος κι Αικατερίνη οι γονείς, Αναστασία, Αριάδνη και Αλέξανδρος τα υπόλοιπα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει). Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θλίψη: Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ζαμπίδη!

Αν και το βράδυ του Σαββάτου ξενύχτησαν μέχρι αργά στο γλέντι του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, οι γονείς του μικρού ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους στην οικία των κουμπάρων τους Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη, όπου είχε γίνει και ο δικός τους γάμος τον Ιούλιο του 2017.

Δείτε ακόμα: Ο αδελφός μου δίνει μάχη με το αλκοόλ. Διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει!

Νονός του Απόλλωνα ήταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μελίσσα, με την οποία ο μικρός φάνηκε να έχει ιδιαίτερο δέσιμο. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο για τους λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Δείτε ακόμα: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Όλη η αλήθεια για το μέλλον του στον ΑΝΤ1! (Βίντεο)


Λίγοι και εκλεκτοί οι καλεσμένοι

Όλα έγιναν σε κλειστό κύκλο και κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ μέχρι πρότινος σχεδίαζαν να κάνουν την τελετή στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο Πόρτο Χέλι τον ερχόμενο Οκτώβριο. Πριν από λίγες μέρες ωστόσο και με δεδομένο πως ήδη είχαν καθυστερήσει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του τραγουδιστή –που αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου–, αποφάσισαν να οργανώσουν μία μικρή γιορτή για χάρη του 2χρονου θησαυρού τους. Στην guest list βρίσκονταν κυρίως φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού που έφταναν διακριτικά με τα αυτοκίνητά τους στο σπίτι του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, πιστοί στο ραντεβού τους και φέρνοντας δώρα για τον νεοφώτιστο Απόλλωνα...

Δείτε ακόμα: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποια πασίγνωστη έγκυο ηθοποιό φωτογραφίζει στο σπίτι της;

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

*Aπό τον Γιώργο Κακογιάννη