Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εύη Φραγκάκη: Απείλησαν να τη βιάσουν έξω από το σπίτι της!

Η απειλή για βιασμό στην Εύη Φραγκάκη

Εύη Φραγκάκη: Απείλησαν να τη βιάσουν έξω από το σπίτι της!
News 18.09.2018 17:50
Αρθρογράφος: Στέλλα Μιχαλέα
ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΧΑΛΕΑ

Μια άκρως σοκαριστική εμπειρία είχε εχθές η Εύη Φραγκάκη και αυτό θέλησε να το μοιραστεί δημοσίως μνε τους αναγνώστες της στο blog "Maria's Diary" στο thecaller.

Η Έυη Φραγκάκη, περιγράφει με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια πως βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν άντρα που έδειξε δημόσια ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη:Σταματίνα Τσιμτσιλή για GNTM: "Mόνο που δεν της έριξε και μια κλωτσιά..." (Βίντεο)


Ακολουθεί απόσπασμα από το κείμενό της:

Έζησα μια τραυματική εμπειρία χθες.

Επέστρεφα στο σπίτι μου τη νύχτα, έπειτα από ένα επαγγελματικό δείπνο. Και εμφανίστηκε ένα άτομο έξω από την πόρτα μου ξαφνικά, το οποίο τελούσε στη διαδικασία της σεξουαλικής αυτοϊκανοποίησης μπροστά μου. Κλειδωμένη μέσα στο αυτοκινητό μου, άρχισα να πατάω κόρνες, για να τον τρομάξω και για να δώσω σήμα σε όποιον μπορούσε να με ακούσει. Αλλά εκείνος δεν έδειχνε ούτε να συγκινείται, ούτε να τρομάζει, ούτε έφευγε.

Δείτε ακόμη: Θρήνος! Δολοφονήθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Έζησα μια τραυματική εμπειρία φόβου και απειλής χθες.

Και με γνωστό χαρακτηριστικό μου την – έως τώρα στη ζωή μου – ετοιμότητα και ψυχραιμία στα κρίσιμα, άρχισα να παίρνω τηλέφωνα, ενώ συνέχιζα τις κόρνες και παρατηρώντας τον να δω αν έφυγε. Και εκείνος δεν έφευγε. Με πλησίαζε όλο και περισσότερο έξω από την καγκελόπορτα, χωρίς να δείχνει ούτε στο ελάχιστο ταραχή ή συστολή. Προσπαθούσε με επιμονή να τον δω καλύτερα, επέμενε να με δει από πιο κοντά. Στο σημείο εκείνο τρόμαξα στ’αλήθεια. Τρόμαξα, όχι γιατί δεν ξέρω ότι συμβαίνουν αυτά και πολύ – πολύ χειρότερα. Τρόμαξα, παρ’όλο που δεν υπέστην επίθεση ή σωματικό τραύμα.

Share