"Άγγελε μου": Που χάθηκε ο ερμηνευτής του τραγουδιού Παναγιώτης Ψάλτης;

Τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή Παναγιώτη Ψάλτη;

Που βρίσκεται ο ερμηνευτής της επιτυχίας "Άγγελε μου" Παναγιώτης Ψάλτης;

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso" η δημοσιογράφος Κλάρα Αημακοπούλου έκανε ένα ρεπορταζ για τον τραγουδιστή Παναγιώτη Ψάλτη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμα: Βόμβα από Μπαλατσινού: «Το 90%των ανθρώπων που έκανα παρέα δεν έπρεπε να είναι δίπλα μου....»! Χαμός στο Happy Day! (Βίντεο)

Τον γνωρίσαμε μέσα από την τεράστια επιτυχία που έκανε η τρυφερή μπαλάντα του, με τίτλο "Άγγελε μου", η οποία κυκλοφόρησε το 2007, τους στίχους και τη μουσική της οποίας είχε γράψει ο ίδιος.

Ο Παναγιώτης Ψάλτης, όμως, είχε συστηθεί στο κοινό τρία χρόνια νωρίτερα -τη τηλεοπτική σεζόν 2004-2005- όταν πήρε μέρος στο "Fame Story 3", χωρίς ωστόσο να καταφέρει α φτάσει στον τελικό.

Δείτε ακόμα: Μπόσνιακ - Ρέμος: Δείτε τον απίστευτο τρόπο που κατέρριπταν drones στο γάμο τους! (Βίντεο)

Παρόλα αυτά, όπως λέει σήμερα ο τραγουδιστής στην "Espresso", όλα αυτά τα χρόνια είναι ενεργός καλλιτεχνικά, καθώς δεν έπαψε ποτέ να τραγουδάει και να γράφει τραγούδια για τον ίδιο και για συναδέλφους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το τραγούδι "Μακεδονία", το οποίο έγραψε μαζί με τον φίλο του, στιχουργό και πρόεδρο της δισκογραφικής εταιρίας Music Group Πέτρο Χρυσοχοϊδη.

Επίση, ο Πάνος έχει δημιουργήσει μια μουσική μπάντα με την οποία ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτεριό και κάνει live εμφανίσεις, ενώ παράλληλα διατηρεί κατάστημα ρούχων μαζί με τη σύζυγο του στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να κάνει επιχειρηματικό βήμα και στον χώρο της εστίασης.

Δείτε ακόμα: Δύσκολες ώρες για τη Μαρέβα Μητσοτάκη! Ο θάνατος που τη τσάκισε!

Όσο για τα χρόνια που ακολούθησαν και δεν ήταν πια φίρμα, ο Παναγιώτης εξηγεί στην "Espresso" ότι ουδέποτε έπαψε να ασχολείται με το τραγούδι ή να κυνηγά ακόμα μια επιτυχία, απλώς δεν συντέλεσαν σε αυτό οι συνθήκες. "Δεν αρνήθηκα ποτές δουλειά σε μεγάλη πίστα. Απλώς δεν ήρθαν προτάσεις που θα μου έδιναν τον χώρο και τη στήριξη που ήθελα."