Τζένη Μπότση: "Ήθελα να κάθομαι σε μια γωνίτσα και να κλαίω..."

Αποκαλυπτική η Τζένη Μπότση σε συνέντευξη της για τις ερωτικές σκηνές!

Τζένη Μπότση:

Αποκαλυπτική η Τζένη Μπότση σε συνέντευξη που παραχώρησε! Η ηθοποιός μίλησε για τις ερωτικές σκηνές που έχει γυρίσει όταν πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά "Το σημάδι του Έρωτα" και έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί!

Η ηθοποιός τόνισε πως είχε σοκαριστεί υπερβολικά... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: To "καρφί" της Μαρινέλλας στην Παπαρίζου για το... σκίσιμο!

Στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα" έδωσε συνέντευξη η ηθοποιός και είπε μεταξύ άλλων: "Ντρεπόμουν όλες τις στιγμές. Μην ξεχνάς ότι πριν από το «Σημάδι» ήμουν ένα κορίτσι που ούτε φορούσε τακούνια ούτε είχε ανοιχτό ντεκολτέ. Αν ρωτήσεις τον σκηνοθέτη, θα έχει να σου διηγηθεί άπειρες στιγμές που έπεφτα κι έτρωγα τα μούτρα μου.

Δείτε ακόμη: Ανίτα Μπράντ : Για πρώτη φορά! Μας δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρο και τη βέρα του γάμου της με τον Χριστόπουλο!

Στις ερωτικές σκηνές ήθελα να κάθομαι σε μια γωνίτσα και να κλαίω. Για να καταλάβεις πόσο έξω από εμένα ήταν όλο αυτό, στην πρώτη σκηνή που γυρίσαμε έπρεπε να βγάλω την μπλούζα. Ε, ακόμα και αυτό από την ντροπή μου το έκανα λάθος και τη γυρίζαμε ξανά και ξανά. Οσοι με ήξεραν είχαν σοκαριστεί.

Δείτε ακόμα: Δείτε το προσκλητήριο γάμου για το τρίτο στεφάνι του τραγουδιστή!

Θυμάμαι ότι με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου με τον οποίο κάναμε διακοπές από παιδιά και μου είπε: “Μα καλά, τόσα χρόνια που σε ξέρω δεν έχεις κάνει ποτέ μπάνιο τόπλες. Και τώρα βγήκες και τα πέταξες στην τηλεόραση;”. Ακόμα κι εγώ σόκαρα τον εαυτό μου".