Καρολίνα Πελενδρίτου: Τα συγκινητικά λόγια της Παραολυμπιονίκη για τον άντρα της! - Πως την βοήθησε με το πρόβλημα της; (βίντεο)

Τα λόγια της Καρολίνας Πελενδρίτου είναι γεμάτα αγάπη για τον σύζυγο της

Καρολίνα Πελενδρίτου: Τα συγκινητικά λόγια της Παραολυμπιονίκη για τον άντρα της! - Πως την βοήθησε με το πρόβλημα της; (βίντεο)

Λόγια γεμάτα αγάπη που προκαλούν συγκίνηση μοιράστηκε η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου για τον σύζυγο της Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

Η Κύπρια Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης και ο γνωστός σπορτκάστερ μίλησαν στην κάμερα του Πρω1νού και μοιράστηκαν στιγμές της ζωής τους σε μια συγκλονιστική συνέντευξη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Δεν ξέρω αν έμαθα ότι είμαι υιοθετημένος..."- Συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστου ηθοποιού!

Με τον Δημήτρη γνωρίστηκαν σε ένα ΙΕΚ και τότε συζητούσαν για να κάνουν μια εκπομπή μαζί στο ΡΙΚ. Η εκπομπή δεν έγινε και οι δρόμοι τους χωρίστηκαν. Λίγο καιρό μετά ξανασύναντήθηκαν και εκ τότε είναι μαζί.

Η Καρολίνα αρχικά δεν είχε την καλύτερη άποψη για τον Δημήτρη και για τις εκπομπές του. "Αυτός ο τύπος με εκνευρίζει πάρα πολύ!" σκεφτόταν κάθε φορά που τον έβλεπε.

Δείτε ακόμη: Βαρύ πένθος για σπουδαίο αθλητή! Δολοφόνησαν τον πατέρα του!

Τα 19 χρόνια που έχουν διαφορά δεν αποτελεί κανενός είδους εμπόδιο για τη σχέση τους!

Η Καρολίνα Πελενδρίτου μίλησε μεταξύ άλλων και για το πρόβλημα με την όραση της και πως το αντιμετώπισε ο Δημήτρης.

"Από την αρχή είχε τη διάθεση να τη βοηθήσει και ποτέ δεν δυσανσχέτησε!" είπε μεταξύ άλλων ενώ τόνισε πως: "Υπήρχαν πολλοί παράγοντες για να μην συνεχιστεί αυτή η σχέση αλλά τα καταφέραμε!"

"Βλέπουμε ταινίες μαζί και επειδή δεν μπορώ να διαβάζω, μου διαβάζει ο Δημήτρης τους υπότιτλους. Δεν γεννήθηκα έτσι. Στα εννέα μου δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Μετά επιδεινώθηκε. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήμουν στο σχολείο. Το έκρυβα το πρόβλημά μου. Όταν ξεκίνησα τον αθλητισμό, μπορεί να μην πήγαινα να φάω με άλλους για να μην τους δω και καταλάβουν. Ή δεν θα ζητούσα βοήθεια ποτέ.

Δείτε ακόμη: Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη της εμφάνιση μετά την αποχώρηση της από το "Happy Day"!

Μετά στη μετάβαση δεν ήθελα να πάω στους Παραολυμπιακούς γιατί έλεγα ότι θα αποδεχτώ ότι δεν είμαι στους αρτιμελής αθλητές, αλλά σε αυτούς με αναπηρία. Όταν το έκανα όμως άλλαξε η ζωή μου", είπε η Κατερίνα.

Το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του στις 24 Αυγούστου!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: