Κατερίνα Γιατζόγλου: "Μάλλον δεν ήθελαν να... ροκάρουν τόσο πολύ!" - Η ατάκα - "φωτιά" για το My Style Rocks! (βίντεο)

Απολαυστική η Κατερίνα Γιατζόγλου στην συνέντευξη της!

Κατερίνα Γιατζόγλου:

Αφοπλιστική και απολαυστική η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε στην κάμερα της "Φωλιάς των Κου Κου" και στον Γιάννη Πουλόπουλο για όλους και για όλα!

Η Κατερίνα Γιατζόγλου αναφέρθηκε στο καινούριο της project που λατρεύει, στο βιβλίο που μόλις έγραψε αλλά και για το My Style Rocks! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη της εμφάνιση μετά την αποχώρηση της από το "Happy Day"!

Το βιβλίο της έχει τίτλο "Καμία Σχέση" και μόλις το τελείωσε ενώ αυτό τον καιρό ασχολείται με το καινούριο της ατελιέ! Ένας χώρος γεμάτος ελληνικά ρούχα που έχει σκοπό να ταξιδέψουν σε όλο το κόσμο. Η Κατερίνα επιμελείται κάθε λεπτομέρεια μόνη της αφού θέλει να είναι όλα τέλεια.

Δείτε ακόμη: Άκης Σακελλαρίου: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά την περιπέτεια υγείας!

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος την ρώτησε και για το My Style Rocks 2 και γιατί τελικά ενώ ήταν να πάρει θέση στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού τελικά αντικρίσαμε στις οθόνες μας την Μπέτυ Μαγγίρα.

Δείτε ακόμη: Βαρύ πένθος για σπουδαίο αθλητή! Δολοφόνησαν τον πατέρα του!

"Μάλλον δεν ήθελαν να... ροκάρουν τόσο πολύ! Όταν θα αποφασίσουν να πάνε δυνατά, θα είμαι εκεί!" δήλωσε αφοπλιστικά η Κατερίνα Γιατζόλου ενώ συνέχισε: "Είναι πιο υποτονικό... Τα νέα κορίτσια να μπορούν να ταυτιστούν με άτομα που είναι experts στη μόδα όπως είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης. Τη Μπέτυ τη συμπαθώ πολύ και το ξέρει αλλά για μένα, δεν είναι το top άτομο που μπορεί να μιλήσει για μόδα, δεν είναι το αντικείμενο της, είναι perfomer! "

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: