"Έχω κλάψει πάρα πολύ για σχέση..." - Η δήλωση πασίγνωστης τραγουδίστριας που θα συζητηθεί!

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ! Μιλάει για την προσωπική της ζωή!

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ίδια, μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θυμάστε τη μικρή Νεφέλη από τη σειρά "Λατρεμένοι μου γείτονες"; Δείτε σε ποιο τηλεοπτικό διαγωνισμό πήρε μέρος!

Ο λόγος για την Ιρένε Τροστ!

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη

Για την προσωπική σου ζωή δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα;

Κανείς δεν ξέρει. Θεωρώ φτηνό το να κάτσω να «πουλήσω» κάτι από την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι σημαντικό να κάθομαι να πουλάω το τι κάνω. Δεν έχω βγει ποτέ με συντρόφους μου στα φώτα της δημοσιότητας και δεν τους προβάλλω, δεν μου αρέσει καθόλου.

Δείτε ακόμη: Πόπη Τσαπανίδου: Η αμακιγιάριστη φωτογραφία λίγο πριν κοιμηθεί!

Έχουν υπάρξει στη ζωή σου άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο που υπήρξατε ζευγάρι;

Είχα σχέση με πολύ γνωστό όνομα, πρώτης γραμμής, που δεν το έμαθε κανείς. Οι περισσότεροι θέλουν να το προβάλλουν και φαίνεται. Αν θέλεις, μπορείς να το αποφύγεις. Είμαστε λίγο… χρησιμοποιημένοι, δεν μου αρέσει ο γκόμενος που είναι σήμερα μαζί μου, αύριο με την άλλη, μεθαύριο με άλλη. Είμαι της μακροχρόνιας σχέσης, ασχέτως αν κάποιες φορές δεν ευδοκιμεί. Δεν ήταν σχέσεις της μιας νύχτας.

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει για Παρίσι!

Δεν υπήρξε σχέση της μιας νύχτας στη ζωή σου;

Όχι, δεν με τραβάει ο άλλος έτσι, θέλω να τον γνωρίσω, δεν μπορώ να κάνω περιστασιακή σχέση, της μιας νύχτας. Μπορεί να μην ευδοκίμησε σχέση που είχα πάνω από ένα μήνα, αλλά δεν μου βγαίνει το «σε γνωρίζω τώρα και πάμε». Στις σχέσεις μου φεύγω, έχουν φύγει, έχω πέσει στα πατώματα, έχουν πέσει στα πατώματα για μένα. Έχω κλάψει πάρα πολύ για σχέση. Σημασία έχει πως τελειώνει η σχέση και όχι ποιος φεύγει. Καλύτερα να φεύγουν για να μην νιώθω τύψεις. Όσες φορές έφευγα, παρόλο που ένιωθα ότι είχα δίκιο, έλεγα: «Μήπως έκανα κάτι λάθος;». Όταν φεύγει ο άλλος, νιώθω τόσο καλά μέσα μου που λέω: «Μπράβο που έφυγε». Προτιμώ να φεύγουν, είμαι πολύ των τύψεων σε όλα.