Στα δικαστήρια η Τατιάνα Στεφανίδου! Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

"Μαίνεται" πόλεμος στα δικαστήρια!

Στα δικαστήρια η Τατιάνα Στεφανίδου! Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην αίθουσα στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας ο υπόδικος μπον βιβέρ Αλέξανδρος Αγγλούπας και η Τατιάνα Στεφανίδου!

Ο επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στη μαφία των Ρομά έχει στραφεί τον περασμένο Μάρτιο με αγωγή του κατά της παρουσιάστριας, ζητώντας αποζημίωση ύψους 100.000 Ευρώ για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή της η είδηση της καταδίκης του σε κάθειρξη δέκα ετών και έξι μηνών με αναστολή για πυροβολισμό εις βάρος της Γωγώς Φαρμάκη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τα πάνω - κάτω στο Πρω1νό! Άλλαξαν οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά!

Στην 54σελιδη αγωγή του ο ΑΛέξανδρος Αγγλούπας υποστήριζε πως όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή "Tatiana Live" στις 14 Φεβρουαρίου δημιούργησαν άκρως αρνητική εικόνα για το πρόσωπο του, ενώ παραβιάστηκαν κατάφωρα ευαίσθητα προσωπικά του δεδομένα αλλά και το τεκμήριο της αθωότητας, καθώς η καταδίκη του δεν έχει καταστεί αμετάκλητη.

Δείτε ακόμη: Μαντώ Γαστεράτου: Σε λίγες ώρες ντύνεται νυφούλα! Ποιο θα είναι το νυφικό της;

Στη συζήτηση της επίμαχης αγωγής οι δυο πλευρές εκπροσωπήθηκαν από τους συνηγόρους τους, ενώ ως μάρτυρας της εναγόμενης παρουσιάστριας κατέθεσε ο δικηγόρος και συνεργάτης της εκπομπής Άγγελος Βουράκης ο οποίος εξήγησε πως τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες της δεοντολογίας: "Δεν εκφράστηκαν κρίσεις κατά του κατηγορουμένου αλλά αναφερθήκαμε σε αυτά που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας" επισήμανε μεταξύ άλλων ο μάρτυρας.

Δείτε ακόμη: Γενέθλια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε την τούρτα υπερπαραγωγή των συνεργατών της!

Από την πλευρά του 42χρονου επιχειρηματία δεν εξετάστηκαν μάρτυρες και η απόφαση του δικαστηρίοθυ αναμένεται τους επόμενους μήνες.

Πηγή: Εφημερίδα "Espresso"