Μαντώ Γαστεράτου: Οι προετοιμασίες της όμορφης νυφούλας λίγο πριν τον γάμο! (βίντεο)

Όλες οι προετοιμασίες της νύφης!

Μαντώ Γαστεράτου: Οι προετοιμασίες της όμορφης νυφούλας λίγο πριν τον γάμο! (βίντεο)

Μετά από τρια χρόνια σχέσης, ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Μαντώ Γαστεράτου ντύνεται νυφούλα αυτή την ώρα για να συναντήσει τον αγαπημένο της Νίκο και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι θα τελέσει τον γάμο του σε μια ρομαντική τελετή, πλάι στο κύμα, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χρίστος Αντωνιάδης: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα σύντροφο του!

Το ζευγάρι, πιστός στις παραδόσεις τήρησε το έθιμο που θέλει την μέλλουσα νύφη να φοράει το νυφικό της και να ετοιμάζεται στο πατρικό της σπίτι. Έτσι η Μαντώ Γαστεράτου από χθες το βράδυ βρίσκεται στο πατρικό της από όπου και μοιράστηκε βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε ακόμη: Αναστασία Βοσκανίδου: "Δε θέλω να με βάζουν δίπλα στο όνομα του!" - Όσα αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη!

Η Μαντώ φρόντισε χθες το βράδυ να κάνει και τις απαραίτητες προετοιμασίες. Μάσκα ομορφιάς και ξεκούραση ήταν απαραίτητη λίγο πριν τη μεγάλη μέρα. Εξάλλου όλα τα φλας θα είναι πάνω της!

Δείτε ακόμη: Σία Κοσιώνη: "Είμαι καψούρα! Δεν είναι κακό να το παραδέχεσαι!" (βίντεο)

Μαλλιά, μακιγιάζ και οι τελευταίες πινελιές λίγο πριν φορέσει το νυφικό γίνονται αυτή την ώρα... Η Μαντώ "πετάει" στα σύννεφα και δεν σταματάει να καταγράφει με το κινητό της όλες τις όμορφες στιγμές!

Ως σωστό fashion icon, η Μαντώ στην προετοιμασία του γάμου της δεν θα μπορούσε να φορέσει ότι και ότι! Ετσι επέλεξε και τη σωστή άνετη αλλά νυφική παντοφλίτσα!

Με το καλό Μαντώ!