Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πασίγνωστος δημοσιογράφος του Alpha στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Νοσηλεύεται τις τελευταίες δυο μέρες...

Πασίγνωστος δημοσιογράφος του Alpha στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;
News 23.09.2018 12:54
Follow us on Google News

Τις τελευταίες δυο μέρες ο πασίγνωστος δημοσιογράφος του Alpha νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Ο Δήμος Βερύκιος προκάλεσε ανησυχία στους διαδικτυακούς τους φίλους με την ανάρτηση του.

Από το πρωί της Παρασκευής ο δημοσιογράφος βρίσκεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κίνηση ματ του Star! Η αλλαγή που θα απογειώσει το Greece Next Top Model!

Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Δείτε ακόμη: Η άγνωστη ζωή της Ελένης Μενεγάκη! Από τον Κολωνό στην κορυφή της τηλεόρασης!

"Η Ελλάδα μπορεί & πάλι να στέκεται στα πόδια της!Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της.Το 401 έχει αναμορφωθεί -& με την βοήθεια των «εχόντων»- κάνοντας πιο ανθρώπινη την νοσηλεία των ασθενών & πιο αποτελεσματική την αποστολή του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού.Όσο για μένα γι άλλη μια φορά μέσα στην ατυχία μου υπήρξα πολλαπλά τυχερός!

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: «Σοβαρευτείτε αλλιώς κάντε την εκπομπή με άλλη παρουσιάστρια» Τα βροντάει πριν την πρεμιέρα! Παρασκήνιο

Εκτος όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ.Μικρού & του λοιμωξιολόγου Λ.Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτακτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι", έγραψε στη λεζάντα στέλνοντας με τον δικό του τρόπο "ευχαριστώ" σε όσους τον φρόντισαν!

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Ελλάδα μπορεί & πάλι να στέκεται στα πόδια της!Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της.Το 401 έχει αναμορφωθεί -& με την βοήθεια των «εχόντων»- κάνοντας πιο ανθρώπινη την νοσηλεία των ασθενών & πιο αποτελεσματική την αποστολή του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού.Όσο για μένα γι άλλη μια φορά μέσα στην ατυχία μου υπήρξα πολλαπλά τυχερός! Εκτος όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ.Μικρού & του λοιμωξιολόγου Λ.Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτακτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ (@dimosverykios) στις

Share