Περασμένα - ξεχασμένα! Όταν η Ελένη Μενεγάκη «μαλλιοτραβιόταν» on air με την Ελένη Φωτοπούλου! (Βίντεο)

Επιστρέφει ξανά στην εκπομπή της σα να μην πέρασε μια μέρα!

Περασμένα - ξεχασμένα! Όταν η Ελένη Μενεγάκη «μαλλιοτραβιόταν» on air με την Ελένη Φωτοπούλου! (Βίντεο)

Με το στόμα ανοιχτό μας άφησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν αποκάλυψε ότι η Ελένη Μενεγάκη θέλει να φέρει ξανά στην εκπομπή της την Ελένη Φωτοπούλου!


Οι δυό κυρίες είχαν τσακωθεί πολύ έντονα στο παρελθόν και μάλιστα η Ελένη την είχε βάλει στη θέση της από τον αέρα της εκπομπής της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπεκατώρου: Δεν είχαμε ιδέα! Αποκάλυψε το τηλεοπτικό της όνειρό!


Όλα ξεκίνησαν όταν σχολίασε η Ελένη Φωτοπούλου, πρώην συνεργάτιδα του «Καφέ με την Ελένη», τη συνάντηση της Ελεονώρας Μελέτη με την Ελένη Μενεγάκη που συνέβη φυσικά πριν αρκετά χρόνια! Το μεσημέρι της Πέμπτης ήρθε η σειρά της να απαντήσει:


Αρχικά, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στα σχόλια της Ελένης Φωτοπούλου λέγοντας: «Είναι κρίμα για την Ελένη, που έχει γράψει χιλιόμετρα στα πεζοδρόμια και τους δρόμους, που με ξέρει προσωπικά και της έχω προσφέρει και δουλειά στο παρελθόν, και θα έπρεπε να ξέρει αν κάνω κωλοτούμπες ή όχι. Είναι απαράδεκτο, πρέπει να είχε ακουστικό εκείνη την ώρα και κάποιος να της υπαγόρευε τι να λέει».
Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το ίδιο θέμα μέσα από τη δική της εκπομπή: «Η Ελένη Φωτοπούλου έχει κάποιο καημό; Γιατί τα είπε αυτά τα πράγματα; Γιατί τα λέει κάθε μέρα;» είπε αρχικά. «Ελένη μου, αν το πρόβλημά σου είναι ότι δεν τα έχουμε πει δύο χρόνια τώρα, ανοιχτή είναι η πόρτα μου, έλα. Τέτοια επίθεση δεν την καταλαβαίνω. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, προς Θεού. Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά, αναρωτιέμαι: Τι πίκρα έχει αυτή η κοπέλα; Μόνη της δεν είπε ότι θέλει να φύγει; Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, όχι για εμένα, αλλά για την ίδια. Γιατί αν δεν το πετάξει από πάνω της, δεν θα είναι καλά στα επόμενα που θα κάνει. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί και το αγάπησα και το αγκάλιασα. Ναι, τσακωθήκαμε. Πάνω στις δουλειές μπορεί να τσακώνεσαι πολύ συχνά, παρόλο που είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνεται, δεν μου αρέσει. (…) Πού της έκανα κακό της Ελένης και έχει τέτοια πίκρα μέσα της; Την έδιωξα; Την κακοπλήρωσα; Ποιος της κανόνισε αυτή τη δουλειά; Ποιος την είχε δίπλα του τόσο καιρό;».

Δείτε ακόμη: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Για πρώτη φορά! Αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσει στην κόρη της! (Bίντεο)

Η Ελένη Φωτοπούλου, μέσα από το «Πολύ Μπλα Μπλα», όπου εμφανιζόταν τότε, είπε στις δύο γυναίκες: «Είναι αλήθεια ότι με την Ελεονώρα γνωριζόμαστε προσωπικά και την εκτιμώ. Αυτό που είπα μόνο χθες ήταν ότι περίμενα να δω το άλλο πρόσωπο της Ελεονώρας, εκείνο που έχω συνηθίσει. Από εκεί και πέρα είμαι τόσο καιρό στη δουλειά αυτή και δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να μου υπαγορέψει κάποιος τι να κάνω. Ήταν τουλάχιστον άκομψο και άτοπο αυτό που είπε» σχολίασε αρχικά για την παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτης».

Δείτε ακόμη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι πρώτες δηλώεις για τη συμμετοχή της στα Αποκαλυπτικά Plus! (Βίντεο)

Τέλος, όσον αφορά στην Ελένη Μενεγάκη, είπε: «Εκεί είναι που στενοχωριέμαι πιο πολύ. Αυτή την οργή δεν μπορώ να καταλάβω. Χθες, δεν αναφέρθηκα στην Ελένη ούτε ένα δευτερόλεπτο. Δεν ξέρω αν πρέπει να ευχαριστήσω και τις δύο κυρίες που πραγματικά μου προσέφεραν δουλειά στο παρελθόν. Η Ελεονώρα μου την προσέφερε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου και της καριέρας μου. Η Ελένη και μου πρόσφερε δουλειά και με ακριβοπλήρωσε όπως η ίδια είπε. Είναι άλλωστε γνωστή η μεγαλοψυχία και των δύο. Από εκεί και πέρα, το ξέρεις κι εσύ Ελένη, ότι πέρασα δυο χρόνια πάρα πολύ δύσκολα από τη στιγμή που έφυγα από την εκπομπή. Πάρα πολύ δύσκολα. Εγώ κι εσύ, Ελένη, το ξέρουμε μόνο αυτό». Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη: