Μαντώ Γαστεράτου: H δημόσια απάντησή της στην Τζένη Μελιτά on air!

Τι είπε η παρουσιάστρια για τις δηλώσεις της Μελιτά και την απουσία της στο γάμο!

Μαντώ Γαστεράτου: H δημόσια απάντησή της στην Τζένη Μελιτά on air!

Η Μαντώ Γαστεράτου, μέσα από την εκπομπή "Splash", σήμερα Τρίτη, θέλησε να απαντήσει δημόσια στα όσα λέγονται και γράφονται για την απουσία της Τζένης Μελιτά από τον γάμο της, με τον αγαπημένο της Νίκο Ισηγόνη στην Ανάβυσσο. Διαβάστε παρακάτω...

«Θέλω να μου επιτρέψετε να πάρω λίγα δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμη: GNTM: To plus size μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα! Η φοβερή ατάκα... (Βίντεο)

Γιατί θέλω να απαντήσω σε κάτι που αυτές τις ημέρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος. Μιλάω για την απουσία της Τζένης (Μελιτά) από τον γάμο. Εγώ θέλω να πω πραγματικά, ότι όλες οι σχέσεις για να ανθίσουν και να χτιστούν θέλουν πολλή φροντίδα και πολλή αγάπη και από τις δυο τις πλευρές και όχι από τη μία.

Δείτε ακόμη: Φωτεινή Πετρογιάννη: Ο λόγος που έκανε πλαστική στη μύτη! Δείτε τον... (Βίντεο)

Eπίσης θέλω να την ευχαριστήσω που μου ευχήθηκε δημόσια, μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Και πάλι καλά που υπάρχει και η ελληνική τηλεόραση που ενώνει τους ανθρώπους. Γιατί δεν ξέρω αν θα το έκανε καν. Αν θα μου εύχονταν. Γενικά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα. Γιατί με στενοχωρεί. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει follow και unfollow. Οι φίλες μου, μού έκαναν έκπληξη στο bachelorette. Προφανώς και την είχαν καλέσει», τόνισε η Μαντώ Γαστεράτου.