GNTM: Η αληθινή ζωή της plus size Ειρήνης Μπουντούκη και οι θεατρινίστικοι καβγάδες!

Όλη η αλήθεια!

GNTM: Η αληθινή ζωή της plus size Ειρήνης Μπουντούκη και οι θεατρινίστικοι καβγάδες!

Πανικός γίνεται στο καινούργιο παιχνίδι του Star "Greece's Next Top Model"! Επίδοξα μοντέλα, κοπέλες με όνειρο να περπατήσουν σε διεθνής πασαρέλες πήραν μέρος στο παιχνίδι και προκαλούν εντυπώσεις τόσο με τις αναλογίες τους όσο και με τους καβγάδες που προκαλούν ανάμεσα στους κριτές!

Στο χθεσινό επεισόδιο η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήρθαν σε αντιπαράθεση εξαιτίας μιας παίκτριας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας celebrity που ανέβασε τις ερωτικές του περιπέτειες στο instagram! Αποκλειστικό!

Η Βίκυ Καγιά δεν ενθουσιάστηκε με την παίκτρια που είχε μπροστά της ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε πως η συγκεκριμένη μπορούσε όχι μόνο να δουλέψει αλλά να κάνει και καριέρα στο εξωτερικό! "Άλλη δεκαετία εσύ κι άλλη δεκαετία εγώ. Στη δική μου δεκαετία υπάρχει αυτό το πρότυπο, αυτή η βιομηχανία” είπε η Ηλιάννα στην Βίκυ Καγιά

Δείτε ακόμη: Γιώργος Παπαζήσης: Τα συγκινητικά λόγια της Τιτίκας Στασινοπούλου για τον άντρα της!

Το πρωί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη στήλη του στην εκπομπή Πρω1νό αποκάλυψε πως έρχεται μεγάλος καβγάς ανάμεσα στον κύριο Σκουλό και στη Βίκυ Καγιά! Χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής: "Το επόμενο μεγάλο μάλωμα που δεν έχει δει είναι ανάμεσα στον κύριο Σκουλό και στη Βίκυ Καγιά… Δεν μιλάμε για αναμάλλιασμα, γιατί ο κύριος Σκουλός γυαλίζει, αλλά σίγουρα ένα κεφαλοκλείδωμα θα το δούμε. Αυτό είναι το αποκλειστικό μας…" είπε και επιβεβαίωσε το youweekly.gr!

Δείτε ακόμη: Ανατροπή στην τηλεθέαση: Πέρασε η Στεφανίδου στην πρεμιέρα Σκορδά και Καραβάτου;

Εμείς πρώτοι σας είχαμε γράψει πως η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στα "μαχαίρια" με τον Δημήτρη Σκουλό και πως στα παρασκήνια της εκπομπής ο καβγάς τους και οι φωνές τους ακούστηκαν παντού! Όσοι βρίσκονται κοντά στη παραγωγή κάνουν λόγο για θεατρινισμούς ώστε να τραβήξουν πάνω τους τα φλας της δημοσιότητας.

Υπάρχει όμως μια εμφάνιση που έκανε τους κριτές να συμφωνήσουν πως την θέλουν και να αφήσουν στην άκρη για λίγο τους καβγάδες τους;

H όμορφη κοπέλα λέγεται Ειρήνη Μπουντούκη και είναι το μοναδικό plus size μοντέλο στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμη: Έλληνας πασίγνωστος celebrity ανέβασε τις ερωτικες του συνευρέσεις με άντρες στο Instagram! Αποκλειστικό!

H μελαχρινή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη είναι επαγγελματία μοντέλο και εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές με μαύρο ολόσωμο μαγιό που έγραψε "Bae Watch", μαύρες γόβες και ασημένιους κρίκους.

Η αυτοπεποίθηση, ο αέρας της και ο επαγγελματισμός της σε συνδυασμό με το αληθινό χαμόγελο που είχε στο πρόσωπο της, έφερε την ένταση ανάμεσα στους κριτές αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο "Ok" για να περάσει στο bootcamp.

Η Ειρήνη όμως έχει κάνει και μια κίνηση που ξάφνιασε ευχάριστα τους κριτές που την κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό! Η Ειρήνη αποκάλυψε On camera πως έχει ιδρύσει το κίνημα "Diversity is Power",

TAGS