GNTM: Η Θεσσαλονικιά Ιωάννα έβαλε φωτιά στα social media! Το μήνυμα της για την επιτροπή!

Τους στόλισε ή μας φάνηκε;

GNTM: Η Θεσσαλονικιά Ιωάννα έβαλε φωτιά στα social media! Το μήνυμα της για την επιτροπή!

Στο Greece’s Next Top Model οι κριτές την απέρριψαν, όμως η Ιωάννα Μάρκου τους τη φύλαγε κανονικά!

Η Θεσσαλονικιά βρέθηκε στο επίκεντρο με την εμφάνιση της και έστειλε το δικό της μήνυμα για τη συμμετοχή μέσω Instagram! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου;

Αναλυτικά το μήνυμά της:


«Στιγμιότυπα από την συμμετοχή μου στις audition του @gntmgr. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια και την υποστήριξή σας. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που δεν μετάνιωσα και θα ήθελα να στείλω το μήνυμα ότι το βασικό είναι να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν στη ζωή όπως εμείς ξέρουμε.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα,Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου!

Ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του μόνος του. Αυτή είναι η αξιολόγηση που μας κάνει πιο ώριμους. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους σε καμία περίπτωση αλλά αυτό δεν είναι λόγος να σταματάμε να κάνουμε πράγματα. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και με την δύναμη της θέλησής μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Σας ευχαριστώ!».

Δείτε την ανάρτηση της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στιγμιότυπα απο την συμμετοχή μου στις audition του @gntmgr . Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια και την υποστήριξή σας. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που δεν μετάνιωσα και θα ήθελα να στείλω το μήνυμα ότι το βασικό είναι να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν στη ζωή όπως εμείς ξέρουμε. Ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του μόνος του.Αυτή είναι η αξιολόγηση που μας κάνει πιο ώριμους. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους σε καμία περίπτωση αλλά αυτό δεν είναι λόγος να σταματάμε να κάνουμε πράγματα.Πιστεύουμε στον εαυτό μας και με την δύναμη της θέλησής μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.Σας ευχαριστώ!

TAGS