Η Ιωάννα Τούνη ξεσπαθώνει μετά από χυδαία πρόταση που δέχτηκε προς...1400 ευρώ!

Τον ξεφτίλισε δημόσια!

Η Ιωάννα Τούνη ξεσπαθώνει μετά από χυδαία πρόταση που δέχτηκε προς...1400 ευρώ!

Τον στόλισε κανονικά και τον ξεσκέπασε στο instagram της!

Την Ιωάννα Τούνη την γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks και από τότε έχει μεγάλο... σουξέ! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Πάλι ανατροπή στα πρωινά! Στεφανίδου, Σκορδά, Τσιμτσιλή ή Καραβάτου; Ποια νίκησε!

Αυτή τη φορά αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα διαφορετικό μήνυμα, αφού η ίδια έλαβε ανήθικη πρόταση στο inbox της!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση:Πρεμιέρα για Μαυρίδη με Beat buzzer! Τα κατάφερε η πήγε άπατος;


Συγκεκριμένα κάποιος της συστήθηκε ως μάνατζερ, ενώ της ζητούσε να βρεθούν σε γνωστό ξενοδοχείο δίνοντάς της μάλιστα το ποσό των 1400 ευρώ. Η Ιωάννα του απάντησε πως «Δεν πληρώνονται όλες οι ωραίες γυναίκες για σεξ» και δημοσίευσε τα μηνύματα του:

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Μακρυπούλια μαζί με Μπέζο σβήνουν από το χάρτη όνομα του Alpha!

Η δεύτερη περιπέτεια μετά το My Style Rocks

Η Ιωάννα Τούνη πολλές φορές λόγω της εντυπωσιακής τις εμφανίσεις μπλέκει σε περίεργες καταστάσεις. Πολύ πρόσφατα με το που βγήκε από το παιχνίδι My style rocks άγνωστοι είχαν διαρρεύσει ολόγυμνες φωτογραφίες της κοπέλας πάλι στα social media.

Το θέμα είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr θυμηθείτε το:

Η Ιωάννα Τούνη έγινε πασίγνωστη στο πανελλήνιο από την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ,Μy style rocks.

Ήταν από τα κορίτσια που ξεχώρισαν λόγω της απίστευτης ομορφιάς της και του στυλ της. Μάλιστα ήταν μια από τις δυο φιναλίστ στον τελικό του παιχνιδιού και ήταν εκείνη που λέγανε ότι αυτή θα έπρεπε να κατακτήσει τον τίτλο του My Style Rocks.


Με το που τελείωσε όμως το παιχνίδι ξεκίνησε ένας αληθινός εφιάλτης για την κοπέλα που δεν φαίνεται να έχει τέλος! Άνθρωποι - προφανώς - με κάποιο τρόπο έχουν στην κατοχή τους φωτογραφικό υλικό από προσωπικές στιγμές της κοπέλας το ανεβάζουν στα social media σε μια προσπάθεια τους με κάποιο τρόπο να αλλοιώνουν την φήμη του μοντέλου.

Το Youweekly.gr ήταν το site που ανέδειξε το θέμα και μάλιστα ήμασταν οι πρώτοι που ενημερώσαμε την κοπέλα για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με αυτό το περιεχόμενο. (Ιωάννα Τούνη: Διέρρευσαν ολόγυμνες φωτογραφίες της κοπέλας στο Instagram! Ποιοι το έκαναν;)

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το δημοσίευμα του Youweekly.gr ήρθε η espresso να βάλει στην πρώτη της σελίδα την συγκεκριμένη φωτογραφία χωρίς όμως να καλύψει τα επίμαχα σημεία φωτογραφίζοντας ουσιαστικά ότι πρόκειται για την Ιωάννα Τούνη και το ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Εκείνη την ημέρα, της δημοσιοποίησης, βγαίνει και η συνέντευξη της Ιωάννας στο περιοδικό όπου απαντά συγκεκριμένα για αυτές τις φωτογραφίες.

Όπως θα διαπιστώσετε αν διαβάσετε τα link η Ιωάννα σε καμία περίπτωση δεν πίστευε ότι ήταν η πρωταγωνίστρια σε αυτές τις φωτογραφίες. Όταν όμως ήρθε στην κατοχή της όλο το υλικό χωρίς μωσαϊκό κατάλαβε ότι ήταν αυτή και ο δικηγόρος της ξεκίνησε τις διαδικασίες (Ιωάννα Τούνη: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση με τις γυμνές φωτογραφίες! Τι λέει ο δικηγόρος της! Καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος...)

Νέες ολόγυμνες φωτογραφίες!

Τώρα το Youweekly.gr έρχεται να σας κάνει μαι καινούργια αποκάλυψη! Αυτές οι φωτογραφίες που βλέπετε δεν είναι μοναδικές. Αυτός που τις ανεβάζει στο instagram έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο το οποίο εχθές το βράδυ έκανε νέα προσπάθεια να το διοχετεύσει στα media.

Ευτυχώς τελευταία στιγμή η κινητοποίηση του δικηγόρου της Ιωάννας αλλά και της αστυνομίας εμπόδισαν το συγκεκριμένο υλικό με τις ολόγυμνες φωτογραφίες της κοπέλας να φτάσει στα social media.

Το ερώτημα είναι ποιος ακριβώς είναι εκείνος που έχει στην κατοχή του υλικό και γιατί παράνομα το ανεβάζει στο instagram.


Η Ιωάννα Τούνη έχει κάποιες υποψίες και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Youweekly.gr έχει δώσει ήδη ονόματα στις αρχές για το που κατευθύνονται οι υποψίες της.